Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу

Пошук в Мережi:


uaportal.com
   

Відвідайте:


"Подих ефіру | RadioDJ.Org.Ua"

"Радио"

Всички радио и ТВ станции

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Сучасне життя радіопростору ::

Новини радіо
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

:: Вересень 2006 ::

  • Перейти безпосередньо до новин

     На цій сторінці можна знайти інформацію про сучасне життя і розвиток радіостанцій, що працюють в Україні та інших державах світу. Освоєння нових частот, запуск нових проектів, поява нових голосів, зміни позивних, форматів та концепцій - все це і багато іншого завжди до вашої уваги!

Прикріплене:

      • 29-30 травня 2019 р. у столиці проходив XXV Київський Міжнародний Телерадіоярмарок - головний бізнес-форум медіаіндустрії в Україні. Подробиці - в розділі "Оголошення".

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіонавчання  

  • Радіоанонс

  • Новини серпня

  • Обговорити на форумі

  • До новин

  ХХII Конференція Техніка TV • Radio  
  • 30.09.2006 Львівський передавач одеської сателітарної мережевої станції Dance Hit Radio "Star FM" (103.9МГц) розпочав трансляцію сигналу RDS. Також значно покращилася якість трансляції станції в місті (Джерело: Інформацію надав ).
  • 29.09.2006 11-го грудня в найпрестижнішому концертному залі країни - Палаці "Україна", столична сателітарна мережева станція Гарне радіо "Шансон" (Київ-101.9МГц, Павлоград-102.2МГц, Дніпропетровськ-105.3МГц, Кривий Ріг-101.0МГц, Чернігів-101.8МГц, Кременчук-103.5МГц, Запоріжжя-105.1МГц, Вінниця-105.9МГц, Суми-106.4МГц, Донецьк-106.4МГц, Харків-106.6МГц, Черкаси-107.5МГц, а крім того - Інтернет-мовлення 32k. та Інтернет-мовлення 128k.) - найперша радіостанція України за останніми рейтинґами ММІ - проводить першу в українському медіа-просторі церемонію нагородження музичною премією "Шансон Парад" за кращі пісні 2006-го року. На церемонії планується виступ: Любові Успенської (підтверджено), Михайла Шуфутинського (ведуться переговори), Сергія Трофімова (ведуться переговори), Гарика Кричевського (підтверджено), Олександра Маршала (підтверджено), Афіни (підтверджено), Олени Ваєнги (підтверджено), групи "Бутырка" (ведуться переговори), Слави Медяника (підтверджено), Вадима Тірольського (підтверджено), групи "Штар" (підтверджено), Валерія Кураса (підтверджено), Віктора Корольова (ведуться переговори), Айдаміра Мугу та Аслана Тлебзу (ведуться переговори), Олега Шака (підтверджено), Анатолія Полотніна (підтверджено), Тетяни Недельської (підтверджено), Олега Алябіна (ведуться переговори), Олега Гаврилюка (підтверджено), Вєрки Сердючки (ведуться переговори), Таїсії Повалій (підтверджено), групи "Золотое кольцо" (ведуться переговори), Ігоря Слуцького (підтверджено), групи "Фристайл" (підтверджено), Стаса Міхайлова (ведуться переговори), Віктора Павлика (підтверджено). Нагородження проводитиметься на основі всенародного голосування. Голосування проходитиме на офіційному Web-сайті радіостанції (http://www.shanson.ua) і шляхом SMS-опитування. Окрім зоряних претендентів на почесний приз "Шансон Параду" у церемонії нагородження візьмуть участь найвідоміші і найтитулованіші люди з інших сфер. Їм випаде не менш почесна роль - нагородження кращих із кращих. Кожен переможець одержить спеціально розроблений для церемонії диск із указівкою прізвища виконавця та пісні, за яку він нагороджений, а також пам'ятний подарунок чи винагороду від спонсорів і партнерів акції. Гостями церемонії стануть також популярні виконавці, які не потрапили до списку номінантів, але поява їх на головній сцені нашої країни буде не менш знаковою подією для України. Ведучі: Сергій Федотов і Кирило Капустін ("Ранкове Кафе - Шоу" на "Шансоні"). Під час церемонії нагородження проводитиметься телезйомка, а сам концерт буде показаний на телеканалі "Інтер" у дні різдвяних свят. Більш докладна інформація - за телефоном (044)-537-38-87 (Сергій Федотов чи Кирило Капустін) (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 28.09.2006 Сталися зміни в ефірі міста Мелітополь Запорізької області. Місцеве радіо "Південний Простір", що досі працювало на частоті 102.2МГц, вже приблизно протягом місяця транслює свої програми на каналі 102.1МГц (Інформація з власних джерел).
  • 28.09.2006 Ужгородське "Радіо Тиса" (103.0МГц) - структурний підрозділ Закарпатської ОДТРК 1-го вересня розпочало тестове мовлення через сателіт. Мовлення ведеться з сателіту "Sirius" (5,2°E) на частоті 12.671ГГц. Оператор зв'язку - компанія "NORDIC SATELLITE AB" (Швеція) (Джерело: Інформацію надав ).
  • 28.09.2006 З 2-го жовтня по буднях з 12-ї до 13-ї годин в ефірі столичної сателітарної мережевої станції радіо "Europa Plus Україна" (Київ-92.8МГц, Феодосія-100.5МГц, Нікополь-100.6МГц, Керч-101.4МГц, Івано-Франківськ-102.0МГц, Запоріжжя-106.2МГц, Ялта-106.4МГц, Харків (на хвилях радіо "MIX FM") -101.1МГц, Севастополь (на хвилях "Радіо 101.5") -101.5МГц, Краматорськ-101.7МГц, Донецьк-106.8МГц, Дніпропетровськ-102.5МГц, Херсон-103.1МГц, Маріуполь-104.0МГц, Луганськ-104.8МГц, Полтава (на хвилях радіо "Квадрат FM") -105.8МГц, Кременчук-106.0МГц, Одеса-107.4МГц, а крім того - Інтернет-мовлення) стартує годинна ігрова програма "Playbox": подарунки та приємні сюрпризи гарантовані! О 12.05, щодня у "Playbox" - гра на згуртованість для київських офісів "Команда дня" - чудова можливість проявити командний дух і виграти гору призів! Дружні команди колег змагатимуться в музичній ерудиції і швидкості реакції. Найбільш дружному і музично підкованому колективу дістається звання "Команди дня", сертифікат від радіо "Europa Plus Україна" і гора призів! Для того, аби взяти участь у грі "Команда дня", потрібно заповнити анкету за цим лінком http://www.europaplus.ua/index.php3/46/box-26092006/, або надіслати SMS-замовлення на участь у грі (SMS номер 5928 зі словом KOMANDA), і чекати дзвінка від ді-джея радіо "Europa Plus Україна" (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 28.09.2006 Сьогодні на порядку денному Київської міської ради стояло питання про звільнення керівників комунальних ЗМІ, підпорядкованих Київраді. Сьогодні на засіданні депутати прийняли рішення про звільнення чотирьох керівників. Зокрема, звільнено головного редактора газети "Вечірній Київ" Олександра Балачка, головного редактора газети "Українська столиця" Олександра Зайця, головного редактора газети Київської міської ради "Хрещатик" Геннадія Кіріндясова та директора комунального підприємства "Радіостанція "Голос Києва" (позивний - "Радіо Київ" - ред.) Олександра Кривошеєнка. Останній, на відміну від інших звільнених керівників, залишився виконувачем обов'язків директора. Микита Бєльський, чиє прізвище також фігурувало у документі, залишився виконувачем обов'язків директора ТРК "Київ". Відбір кандидатів на заміщення вакантних посад керівників комунальних ЗМІ буде проведений найближчим часом (Джерело: Портал "Телекритика").
  • 28.09.2006 27-го вересня відбулося чергове засідання Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, на якому розглянуто планові питання: про видачу, продовження терміну дії та переоформлення ліцензій на проводове, ефірне мовлення ряду телерадіокомпаній та провайдерам програмної послуги; про безліцензійну діяльність ТОВ "Підприємство "Кабельне телебачення" з м.Вінниця; про результати перевірки ТОВ НТРК "ІРТА" (м.Луганськ) та ТОВ "Вінницька ТРК "КТБ-Мелодія". Крім того члени Нацради дійшли згоди щодо форми та змісту бланків ліцензій на мовлення та провайдерам програмних послуг. Заслухано інформацію керівників структурних підрозділів щодо підготовки плану розвитку телерадіоінформаційного простору. Після засідання Національної ради відбувся брифінґ, на якому було зазначено, що розгляд декількох питань порядку денного відкладено. Усі вони стосувалися складної ситуації в Автономній республіці Крим. Нацрадою зафіксована така велика кількість порушень, що всі вони вимагають окремого розгляду. Незаконне використання державних інформаційних мереж, порушення норм ретрансляції ставить під загрозу національну безпеку України. Голова Нацради Віталій Шевченко навів декілька прикладів таких порушень: ретранслюється іноземна програма "Голос Росії", по дротовому мовленню довгий час можна було почути радіостанцію "Маяк" (аж поки не звернув на це увагу місцевий прокурор), через порушення втратила ліцензію єдина в Севастополі реґіональна державна телерадіокомпанія тощо. Всі ці порушення (їхній перелік досить великий) приводять до того, що місцеве населення не отримує різнобічної інформації, про події в Україні йому розповідають з Росії. Кримчанам краще відомо, що відбувається в Магадані, ніж, що діється у власному населеному пункті, оскільки місцева влада не має доступу до інформаційних каналів. З цього приводу навіть надійшла заява від спікера кримського парламенту. І тут не потрібно все зводити до мови трансляцій, запевняють члени Нацради. Зокрема, на півострові зараз можна почути по радіо і побачити по телебаченню передачі мовою кримсько-татарського народу (це вперше в їхній історії). Щодо підготовки плану розвитку телерадіоінформаційного простору, то фактично завершено етап збору інформації. Зроблено характеристики окремих областей (зокрема інформація по Тернопільській області міститься у п'ять великих томах). Відомі всі населені пункти, які не отримують сигналу, наприклад, північ Луганської області взагалі не покрита українським телебаченням. Нацрада отримала понад 7 тисяч заявок на частоти. Другий етап підготовки плану розвитку передбачає визначення форматів програм. Тут потрібно врахувати бажання населення. Крім того, якщо Нацрада не проводитиме конкурсів на формат програм, то буде перекіс, який склався у багатьох населених пунктах, де місцеві жителі мають змогу побачити всього шість програм - і всі вони розважального характеру. Також тепер потрібно звірити всю зібрану інформацію з даними, які мають власне телеканали, щоб Нацрада знала їхні плани і можливості. На запитання журналістів, чи матиме хтось пріоритети в цьому плані розвитку, члени національної ради відповіли, що тільки ті, хто дотримуватиметься ліцензій. Нацрада намагатиметься якнайшвидше (протягом можливо місяця) підготувати план розвитку телерадіоінформаційного простору. Віталій Шевченко з цього приводу зазначив, що закінчився стихійний і почався плановий розвиток інформаційних мереж в Україні (Джерело: Портал "Телекритика").
  • 28.09.2006 З 2-го жовтня ранкове шоу "Надобранок.UA!" знову в ефірі столичної сателітарної мережевої станції радіо "Europa Plus Україна" (Київ-92.8МГц, Феодосія-100.5МГц, Нікополь-100.6МГц, Керч-101.4МГц, Івано-Франківськ-102.0МГц, Запоріжжя-106.2МГц, Ялта-106.4МГц, Харків (на хвилях радіо "MIX FM") -101.1МГц, Севастополь (на хвилях "Радіо 101.5") -101.5МГц, Краматорськ-101.7МГц, Донецьк-106.8МГц, Дніпропетровськ-102.5МГц, Херсон-103.1МГц, Маріуполь-104.0МГц, Луганськ-104.8МГц, Полтава (на хвилях радіо "Квадрат FM") -105.8МГц, Кременчук-106.0МГц, Одеса-107.4МГц, а крім того - Інтернет-мовлення)! Ще більше подарунків, приколів, сміху, розиграшів, сюрпризів, жартів, посмішок у новому сезоні! Андрій Альохін, Маша Ледіна і Роман Давидов - у найкращому ранковому шоу країни "Надобранок.UA!". Кожного буднього дня Андрій Альохін, Маша Ледіна і Роман Давидов перетворюють ранок на яскраву, барвисту, непередбачену, цікаву і веселу подію! Слухачі радіо "Europa Plus Україна" можуть стати учасниками "Надобранок.UA!", скориставшись координатами шоу: ефірний телефон (044)-502-00-20; E-mail: ; SMS-номер 5928, заголовок RANOK. Також з цієї сторінки - http://www.europaplus.ua/index.php3/46/nadobranok2006/ - можна відправляти свої заявки для участі в рубриках. До речі, щодо рубрик. Вони такі: 07.00 - Новини. 07.05 - "Курси Комікадзе" - Головний герой рубрики бореться за приз: протягом усього "Надобранок.UA!" виконує завдання ведучих. Доводиться бути напоготові - Андрій, Маша і Роман перевіряють якість виконання завдання у найнесподіваніший момент! Якщо слухач успішно справляється із задачею, то наприкінці ранкового шоу "Надобранок.UA" він одержує звання "Заслужений Комікадзе" і шикарний приз. Бажаєте стати Заслуженим Комікадзе країни? Заповнюйте заявку на участь у програмне на офіційному Web-сайті станції, або надсилайте за допомогою SMS на номер 5928, заголовок KOMIKADZE. 07.13 - "Школьня" - Чудовий шанс одним махом виграти весь набір призів гри! Потрібно усього лише правильно відповісти на одне питання зі сфери шкільних знань. А якщо правильно відповісти не виходить, можна одержати підказки, але при цьому діє правило: 1 підказка = 1 приз. 07.29 - Новини коротко. 07.30 Show-News - Show-News: Starlife - Подробиці з життя зірок. Шоу, прем'єри, плітки, скандали та інші атрибути зоряного життя! - Show-News: Cinema - Фільми, актори, кінофестивалі, прем'єри - цікаво про кіно за 3 хвилини! - Show-News: No Comments - Неочікувані, цікаві, курйозні події повсякденного життя крізь призму гумору ведучих "Надобранок.UA!". 07.35 - Прогноз ппогоди у Києві на сьогодні. 07.49 - Гороскоп - Щоранку на радіо "Europa Plus Україна" - астрологічний прогноз на день. Коротко, ємко, цікаво! 08.00 - Новини. 08.13 - "McDrive-Labirint" - Полюбляєте активний спосіб життя? Любите прокидатися у відмінному настрої? Грайте і виграйте відмінні автопризи у спільному проекті Макдональдз і радіо "Europa Plus Україна" - "McDrive-Labirint". 08.29 - Новини коротко. 08.30 Show-News. 08.35 - Прогноз погоди у Києві на сьогодні. 08.43 "Зіркометрія" - Щоранку слухачі ранкового шоу радіо "Europa Plus Україна" "Надобранок.UA!" особисто спілкуються з зірками і виграють призи! 08.49 - Гороскоп. 09.00 - Новини. 09.13 - "Шалений оркестр" - Це дуже непросто - розпізнати супер-хіт радіо "Europa Plus Україна" у вільному виконанні Олексія Альохіна, Маші Ледіної і Романа Давидова. Хоча слухачам станції це найчастіше вдається! 09.29 - Новини коротко. 09.30 - Show-News. 09.35 - Прогноз погоди у Києві на сьогодні. 09.43 - "Корпорація монстрів" - На 3 хвилини ведучі "Надобранок.UA!" і слухач перетворюються на казкових персонажів! За кмітливість слухачеві дається приз! 09.49 - Гороскоп. 09.55 - Урочисте нагородження Комикадзе країни (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 28.09.2006 27-го вересня відбулося засідання Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, на якому були розглянуті питання про видачу ліцензій та продовження терміну дії ліцензій низки телерадіоорганізацій України. За підсумками засідання. Національної ради відбувся брифінґ для журналістів. У ньому взяли участь голова Національної ради В.Шевченко, заступник голови Національної ради І.Курус, відповідальний секретар В.Лясовський. На брифінґу, зокрема, говорилось про те, що Національна рада вирішила відкласти розгляд питань, пов'язаних із телерадіокомпаніями Кримського реґіону, до вивчення ситуації у телерадіомовному просторі АР Крим. Серед інших питань учасники брифінґу ознайомили журналістів з етапами розробки Національною радою Плану розвитку телерадіомовлення України, над яким нині триває робота на рівні збору та накопичення інформації з усіх реґіонів. Повний виклад рішень - незабаром на офіційному Web-сайті Національної ради (Джерело: Сайт Нацради).
  • 28.09.2006 Святкування 10-річчя донецької станції "Europa Plus у Донбасі" (Донецьк-106.8МГц, Краматорськ-101.7МГц) уже почалося! 30-го вересня станція-ювіляр влаштовує для своїх шанувальників свято під відкритим небом! Концерт друзів радіо "Europa Plus у Донбасі", рандеву з ді-джеями, традиційна дискотека - усе це чекає тебе 30-го вересня о 18-ій годин на площі Леніна в Донецьку. Спеціальний гість свята - краща R-n-B група України STEREOLIZA! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 27.09.2006 20-го вересня у Києві відбулося чергове засідання Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Серед питань, розглянутих на засіданні, деякі стосувалися питань ліцензування ТРО. Зокрема, було розглянуто наступні питання: "Про видачу Телерадіомовній компанії України "Алсет" у формі ТОВ, м.Дрогобич Львівської області, ліцензії на проводове мовлення". Розглянувши заяву Телерадіомовної компанії України "Алсет" у формі ТОВ, м.Дрогобич Львівської області, на видачу ліцензії на проводове мовлення, Національна рада вирішила: видати Телерадіомовній компанії України "Алсет" у формі ТОВ, м.Дрогобич Львівської області, ліцензію на проводове мовлення (перший канал проводового мовлення (УР-1)) відповідно до заявленої програмної концепції, згідно з додатком (підписаним заступником начальника управління контролю та моніторингу). Зазначити в ліцензії: територія розповсюдження радіопрограм - м.Дрогобич, м.Стебник, Дрогобицький район; обсяг мовлення - 2 години 31 хвилина на тиждень; позивний - "Радіо "Алсет"; мова: українська. Після сплати ліцензійного збору видати ліцензію Телерадіомовній компанії України "Алсет" у формі ТОВ, м.Дрогобич Львівської області, затвердивши сітку мовлення: Вівторок (*) 11.45 - 11.59, четвер (*) 11.40 - 11.59, субота 14.00 - 14.59, неділя 14.00 - 14.59 (* відрізки мовлення не використовуються під час трансляції сесії Верховної Ради України). Встановити термін дії ліцензії на проводове мовлення - 10 років. "Про переоформлення УК "Телебачення і радіомовлення "ЮТАР", м.Київ, ліцензії на ефірне мовлення (НР №1261 від 18.11.2003 року)". Розглянувши заяву УК "Телебачення і радіомовлення "ЮТАР", м.Київ, про переоформлення ліцензії НР №1261 від 18.11.2003 року (мережне мовлення, 5 частот, обсяг мовлення - 24 год./добу) у зв'язку зі зміною юридичної адреси (була: м.Київ, вул.А.Барбюса, 13 Б; стала: м.Київ, вул.Нагірна, 24/1), Національна рада вирішила: у зв'язку зі зміною юридичної адреси, переоформити ліцензію НР №1261 від 18.11.2003 року УК "Телебачення і радіомовлення "ЮТАР", м.Київ. Після сплати ліцензійного збору, враховуючи внесені зміни, видати УК "Телебачення і радіомовлення "ЮТАР", м.Київ, ліцензію на мовлення, в частині "мова" зазначити: українська. Термін дії ліцензії залишається без змін - до 27 червня 2009 року. "Про переоформлення УК "Телебачення і радіомовлення "ЮТАР", м.Київ, ліцензії на ефірне мовлення (НР №1647 від 8.06.2004 року)". Розглянувши заяву УК "Телебачення і радіомовлення "ЮТАР", м.Київ, про переоформлення ліцензії НР №1647 від 8.06.2004 року (мережне мовлення, 6 частот, обсяг мовлення - 24 год./добу) у зв'язку зі зміною юридичної адреси (була: м.Київ, вул.А.Барбюса, 13 Б; стала: м.Київ, вул.Нагірна, 24/1), Національна рада вирішила: у зв'язку зі зміною юридичної адреси, переоформити ліцензію НР №1647 від 8.06.2004 року УК "Телебачення і радіомовлення "ЮТАР", м.Київ. Після сплати ліцензійного збору, враховуючи внесені зміни, видати УК "Телебачення і радіомовлення "ЮТАР", м.Київ, ліцензію на мовлення, в частині "мова" зазначити: українська. Термін дії ліцензії залишається без змін - до 8 червня 2011 року. "Про переоформлення ТОВ "ТРК КЛАС", м.Київ, ліцензії на ефірне мовлення (НР № 1380 від 31.12.2003 року)". Розглянувши заяву ТОВ "ТРК КЛАС", м.Київ, про переоформлення ліцензії НР №1380 від 31.12.2003 року (мережа 27 частот) у зв'язку зі збільшенням потужності передавача на частоті 101.4МГц у м.Кривому Розі Дніпропетровської області з 0.1кВт до 1.0кВт (направленість антени неспрямована), Національна рада вирішила: перенести розгляд питання "Про переоформлення ТОВ "ТРК КЛАС", м.Київ, ліцензії на ефірне мовлення (НР №1380 від 31.12.2003 року)" на тиждень для з'ясування всіх обставин справи. "Про продовження АТВТ "АРТК "ГЛАС", м.Одеса, терміну дії ліцензії на ефірне мовлення (НР №2693 від 09.08.2006 року). Розглянувши заяву Акціонерного товариства відкритого типу "Акціонерна радіотелевізійна компанія "ГЛАС", м.Одеса, про продовження терміну дії ліцензії НР №2693 від 09.08.2006 року (переоформлена ліцензія НР №0071 від 23.10.2001р., термін дії ліцензії до 23 жовтня 2006 року), Національна рада вирішила: продовжити термін дії ліцензії Національної ради НР №2693 від 09.08.2006 року (переоформлена ліцензія НР №0071 від 23.10.2001р.) Акціонерного товариства відкритого типу "Акціонерна радіотелевізійна компанія "ГЛАС", м.Одеса, та оформити ліцензію на новому бланку на користування частотою 106.6МГц у м.Одесі, потужність передавача 2.0кВт, обсяг мовлення 24 години на добу, зазначивши у ліцензії: "Територія розповсюдження" - м.Одеса та область, "Вид мовлення" - ефірне, "Позивні" - "Радіо ГЛАС", "Строк дії ліцензії" - 7 років, "Програмна концепція" (коротко) - створення та розповсюдження інформаційних, публіцистичних, музично-розважальних програм та передач, "Мова (мови), якою (якими) вестимуться передачі" - українська - 75 %. "Оператор телекомунікацій" - АТВТ "АРТК "ГЛАС", м.Одеса, "Місце встановлення передавача" - м.Одеса, вул.Канатна, 83. Зазначити особливі умови ліцензії: надання щорічного звіту про виконання умов ліцензії Національної ради. Ліцензійно-реєстраційному управлінню здійснити видачу ліцензії за умови приведення діяльності, статутних та інших документів до вимог Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення", сплати грошового ліцензійного збору та після закінчення терміну дії ліцензії НР №2693 від 09.08.2006 року (переоформлена ліцензія НР № 0071 від 23.10.2001р.). На засіданні Нацради було прийнято також ряд інших рішень, ознайомитися з якими можна на її офіційному Web-сайті (Джерело: Сайт Нацради).
  • 27.09.2006 25-го вересня на Web-порталі "Території А" з'явилося інтернет-радіо, імя якого "Coloradio". Відкриття цього онлайн-радіо - подарунок меломанам на 11-річчя "Території А"! Особливістю цієї радіостанції є те, що в її ефірі лунають пісні лише українських виконавців, слухати які можна за лінком http://live.ipfm.net:7500/coloradio_hi.m3u (для користувачів швидкого Інтернету) чи за цим лінком http://live.ipfm.net:7500/coloradio_lo.m3u (для користувачів Інтернету dial-ip). Наразі онлайн-радіо працює в режимі технічного мовлення. "Coloradio" відкрите для співпраці з українськими, особливо україномовними, артистами. Тож творці станції будуть раді почути ваші відгуки, які ви можете відсилати на адресу . Також за цією адресою ви можете замовити свою улюблену пісню (Джерело: Портал "Територія А").
  • 27.09.2006 Схоже, київські нічні клуби потроху змінюють вікову орієнтацію. Якщо ще кілька років тому вони орієнтувалися на молодь, то зараз починають більше уваги приділяти дорослій публіці. Фейс-контроль передбачає присутність серед гостей виключно тих, кому вже виповнилося 25 років (деякі клуби піднімають планку до 27-ми). Чим же пригощати бувалих дорослих людей? Однієї музики тут вже недостатньо. Потрібні нові фішки, аби утримати зацікавленість і залучити не лише тих, хто налаштований винятково на денс. Найбільш цікаве рішення проблеми запропонував відроджений клуб "Диско Радіо Хол" (екс-Модабар). Формат радіо-вечірок не новий у клубній історії, усе залежить від того, як він вирішується і яка атмосфера панує на самій вечірці. По "щиросердності" зборів багато хто вже віддає свою перевагу вечіркам від радіо "Nostalgie" (99.0МГц). Усе зрозуміло: улюблена знайома музика, добре відомі по ефіру ведучі і затишна атмосфера. Лідирує, звичайно, музика диско. Останні пару років взагалі помічено підйом зацікавлення до цього, здавалося б, зовсім старого і забутого музичного напрямку. Утім, як відзначають представники радіо "Nostalgie", зупинятися тільки на форматі "диско" вони не збираються. Планів безліч: "ґанґстерські-паті", джазові вечори тощо. Що з цього вийде - покаже час. Ясно одне: тридцятирічним киянам властива ностальгія! Саме тому ідеологи Nostalgie-вечірок розраховують на успіх. Дивно, але факт: радіо, яке, на перший погляд, не претендує на "модність", автоматично потрапляє у наймодніший нині формат! Свої вечірки радіо "Nostalgie" проводить щотижня. Чомусь вибір припав саме на четвер. До речі, з огляду на те, що їхня потенційна аудиторія займається бізнесом чи працює в офісах, а, отже, відсипатися до полудня не планує, при проведенні вечірок ставка робиться не на нічний час, а на вечір. Публіка збирається до 20.00. Пік популярності прогнозується на кінець осені (Джерело: Інформацію надала ).
  • 27.09.2006 Сьогодні о 18.00 в ефірі Всеукраїнської радіомережі "Мелодія" (Київ-101.1МГц, Маріуполь-66.05МГц, Сімферополь-100.6МГц, Луганськ-101.1МГц, Чернігів-101.3МГц, Одеса-101.4МГц, Рівне-101.4МГц, Дніпропетровськ-101.5МГц, Хмельницький-102.5МГц, Донецьк-102.6МГц та 73.58МГц, Кам'янець-Подільський-102.8МГц, Харків-103.0МГц, Мелітополь-103.2МГц, Красноармійськ-103.3МГц, Старобільськ-104.2МГц, Херсон-104.4МГц, Кривий Ріг-104.7МГц, Тернопіль-104.9МГц, Полтава-105.0МГц, Миколаїв-105.1МГц, Суми-105.1МГц, Косовська Поляна-105.1МГц, Дубровиця-105.3МГц, Луцьк-105.5МГц та 102.4МГц, Первомайськ-105.5МГц, Краматорськ-106.2МГц, Чаплинка-106.4МГц, Хуст-106.8МГц, Конотоп-107.1МГц, Зарічне-107.1МГц, Львів-107.2МГц, Запоріжжя-107.9МГц та 71.50МГц, Ромни-107.3МГц, а також на хвилях чернігівського радіо "Новий Чернігів" (72.35МГц), ровеньківського радіо "РТВ FM" (91.6МГц), охтирського радіо "AFM" (102.8МГц), ужгородського радіо "Світ FM" (104.7МГц), кіровоградського радіо "Скіфія-Центр" (106.7МГц), а крім того Інтернет-мовлення 128kbps та Інтернет-мовлення 32kbps) пройде радіоміст "Книжковий ринок України і Росії. День сьогоднішній". Рівень розвитку будь-якої держави завжди залежав і залежатиме від рівня освіченості її громадян. Книжки у такій важливій справі відіграють домінуючу роль. Сьогодні у ході радіомоста обговорюватимуться питання про необхідність формування повноцінних книжкових ринків у наших країнах, визначення їх якісних і кількісних показників. Українську сторону діалогу представлять заступник голови державного комітету телерадіомовлення департаменту книговидання, поліграфії і книжкової торгівлі Василь Шевченко і президент української Асоціації видавців і книгорозповсюджувачів Олексій Афонін. Опонентами виступлять росіяни - радник керівника Федеральної аґенції з питань друку та масових комунікаціях Володимир Григор'єв, а також директор по зв'язках із громадськістю видавництва "Центрполіграф" Наталія Долгова. Ведучі: Олександр Ладижинський (Україна), Олег Кулінич (Росія) (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 27.09.2006 На відомому українському Інтернет-порталі bigmir)net стартував один із наймузичніших сервісів - Радіо, повідомляє SputnikMedia.net. Слухачі самі обирають музику, яку вони бажають почути, і голосують за її наявність у плейлисті. "Великі, постійно поповнювані каталоги, нові пісні різних виконавців, можливість залишити коментарі до композицій, що сподобалися чи не сподобалися, і, звичайно ж, повна відсутність реклами - ось далеко не весь перелік плюсів, які одержують слухачі radio.bigmir.net", - відзначають творці сервісу (Джерело: Портал "OnAir.Ru").
  • 27.09.2006 Донецька сателітарна мережева станція Перший Розважальний радіоканал "Люкс FM Схід" (ТОВ "ТРК "Клас") розширила свою присутність в реґіонах: від учорашнього дня станція розпочала мовлення в місті Знам'янка Кіровоградської області на частоті 100.7МГц (Джерело: Інформацію надав ).
  • 26.09.2006 Цього року столична радіостанція "МusісРадіо" (101.5МГц) у другий раз провела "Гонки на офісних кріслах". В акції взяли участь і осідлали "офісного коня" 73 офісні команди! Але спортсмени прийшли не самі, а разом з групами підтримки, і 23-го вересня спортивному духу, що панує на стадіоні "Спартак", позаздрив би усякий футбольний матч. Безліч вболівальників у "корпоративному розфарбуванні", вигукуючи слоґани своїх компаній, із прапорцями, кульками і свистками прийшли підтримати свої команди. Після двох годин напруженої боротьби і танців зі стриптизом на офісних стільцях, авторитетне журі винесло свій вердикт. Перше місце і головні призи - домашні офіси від компанії "Ліга-Нова" дісталися Ігорю Панченку та Наталі Іваненко з компанії "Паритет-Сервіс" (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 26.09.2006 День 27-е вересня для когось, можливо, і є одним з низки останніх теплих деньків, що ось-ось завершаться, але тільки не для столичної сателітарної мережевої станції Радіо "Європа FM" (Київ-107.0МГц, Маріуполь-106.9МГц, Вінниця-107.0МГц, Харків-105.2МГц, а крім того - Інтернет-мовлення UA IX та Інтернет-мовлення-світ). У календарі кращого музичного цю дата назавжди відзначено червоним кольором. Тому що це - День Ані Лорак на "Європі FM"! Цього дня сама стильна, приваблива, чарівна і сексуальна співачка України Ані Лорак святкує свій День народження! Саме завдяки її прекрасному, сильному, чарівному голосу "одяг" радіостанції "Європа FM", вже котрий рік звучить сучасно, прогресивно, мелодійно і пізнавано, впевнено і неповторно! Завдяки Ані Лорак ви абсолютно точно ніколи не заблукаєте в розмаїтості українських радіохвиль. Адже її неповторний тембр голосу завжди нагадає вам, де шукати улюблену хвилю - "Європа FM"! Від усієї музичної душі "Європа FM" вітає Ані Лорак із Днем народження і, на знак подяки, оголошує 27-е вересня 2006-го року - "Днем Ані Лорак на Європі FM"! У середу слухачі України зможуть почути добірку найкращих пісень Ані Лорак, згадати про найбільш значимі моменти у творчій біографії співачки і, звичайно ж, стати власниками пам'ятних призів! Весь колектив "Європи FM" ще раз вітає Кароліну зі святом, бажає любові, благополуччя, щастя і нових творчих досягнень! Але і це ще не все. "Європа FM" поспішає також привітати Кароліну з одержанням чергового "Золотого диска" (альбом "Розкажи") від компанії Lavina Music, церемонія вручення якого відбудеться 27-го вересня. Це вже третій диск Ані Лорак, що за підсумками продажів одержує почесний статус Золотого - першим був альбом "Там де ти є" у 2001-му році, другим - "Ані Лорак" (2004 рік). Приєднуйтеся до поздоровлень і ви на офіційному Web-сайті співачки - http://www.anilorak.com (Джерело: Інформацію надав ).
  • 26.09.2006 27-го вересня відбудеться брифінґ за участю членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення (вул.Прорізна, 2, 5-й поверх, актова зала). Брифінґ стосуватиметься питань, розглянутих на засіданні, зокрема про переоформлення, видачу та продовження дії ліцензій Національної ради тощо. Акредитація обов'язкова за телефоном (044)-278-75-75 (Джерело: Сайт Нацради).
  • 26.09.2006 Столична сателітарна мережева станція Радіо "Європа FM" (Київ-107.0МГц, Маріуполь-106.9МГц, Вінниця-107.0МГц, Харків-105.2МГц, а крім того - Інтернет-мовлення UA IX та Інтернет-мовлення-світ) знову дарує тобі можливість відвідати концерт світової зірки в європейській столиці! Зізнайся, адже ти навіть не міг подумати про те, що в тебе є шанс побачити божевільне дівчисько Pink наживо?! "І'м Not Dead" - саме таку назву має світове турне, один з концертів якого пройде у Стокгольмі 28-го жовтня. Спробуй упіймати удачу за хвіст, і ти зможеш почути улюблені хіти у виконанні незрівнянної Pink! Уважно стеж за ефіром радіостанції "Європа FM"! Якщо тобі вже виповнилося 18 і в тебе у кишені є закордонний паспорт - сміливо змагайся за свій "Квиток на зірку"! Старт незабаром, зовсім незабаром, на "Європі FM"! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 26.09.2006 Сталися зміни в ефірі міста Луганськ. Починаючи з 23-го вересня місцеве радіо "Вояж" (102.3МГц), що досі працювало у форматі "шансон" та частково використовувало програми столичної сателітарної мережевої станції "Стильне радіо", змінило музичний формат. Наразі станція працює в режимі технічного мовлення (без реклами та програм), транслюючи ефір донецької сателітарної мережевої станції "MFM Station" (Інформація з власних джерел).
  • 25.09.2006 27-го вересня Радіо хорошого настрою - столична сателітарна мережева станція Перший Розважальний радіоканал "Люкс FM" (Київ-103.1МГц, Севастополь-89.9МГц, Полтава-99.5МГц, Дніпропетровськ-100.5МГц, Хмельницький-101.2МГц, Чернівці-102.4МГц, Івано-Франківськ-103.8МГц, Ужгород-105.2МГц, Тернопіль-104.5МГц, Черкаси-106.1МГц, Луцьк-106.9МГц, Миколаїв-107.1МГц, Кіровоград-107.2МГц, Житомир-107.7МГц, Рені-102.3МГц, а крім того - Інтернет-мовлення) відкриває серію вечірок "Cherry Music Party". Відтепер щосереди у нічному клубі "Disco"! Cherry Music - новий музичний напрямок, що надихає та дарує гарний настрій. Це позитивна, життєрадісна підбірка. Відтепер щосереди у нічному клубі "Disco" для вас гратиме ді-джей Гараж, відомий слухачам "Люкс FM" по програмі "Вишневий джем". Розважальна програма від ді-джеїв "Люкс FM" та кожного разу безліч приємних несподіванок, сюрпризів та подарунків від команди радіостанції. Обов'язково приходьте і розважайтеся разом з командою "Люкс FM"! Тематика вечірок: 27-го вересня - "Відкриття Cherry Music Сезону"; 4-го жовтня - "Генеральна репетиція святкування Нового року"; 11-го жовтня - "Тиха ніч в українському селі"; 18-го жовтня - "Піонерська зорька"; 25-го жовтня - "В гостях у Дракули" (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 25.09.2006 У Києві відкрився нічний клуб радіо-формату - "Disco radio hall". У п'ятницю, 22-го вересня, на місці столичного "Moda Bar", відкрився новий нічний клуб радіо-формату - "Disco radio hall". Клуб вирізнятиметься з-поміж інших своєю "попсовістю" і тим, що кожен робочий день закладу буде відданий одній з провідних радіостанцій міста. Так, щосереди музичні ритми задаватиме радіостанція "Люкс FM", у четвер - радіо "Nostalgie", у п'ятницю - "Русское Радио - Україна", у суботу - "ХІТ FM", у неділю - "Love Radio". "Клуб розрахований на дорослу публіку віком від 25-ти років, людей, що вечорами ходять до ресторанів, їздять за місто, але яким також хочеться десь повеселитися і потанцювати, однак усі клуби мають чітко виражений напрямок - хаус, техно, електро. В нашому випадку обрано "попсовий" напрямок саме для цієї, дорослої публіки", - каже директор і автор ідеї створення Disco radio hall Ольга Рижик. Клуб працюватиме з 20.00 до останнього клієнта від середи до неділі. "Disco radio hall" відкрився вечіркою від радіостанції "Русское Радио - Україна" - "Російська П'ятниця". У суботу "запалювало" "ХІТ FM" з хітами 90х років. По неділях "Love Radio" влаштовуватиме флірт-вечірки. У середу "Люкс FM" представлятиме відвідувачам хіти починаючи з 80-х і закінчуючи сьогоднішніми. У четвер зможуть "відірватися" фани музики 70-80-х років разом з радіостанцією "Nostalgie" (Джерело: Портал "OnAir.Ru").
  • 25.09.2006 Сьогодні стартує українська прем'єра від режисера Олександра Велединського "Живий". Ще один погляд на чеченську війну і на те, чи живими залишаються навіть уцілілі солдати, яким пощастило повернутися додому. "Живий" - це фільм про досить прості і вічні істини, про які говориться просто, як у житті. Навіть беручи до уваги непідроблений і не картинний трагізм описаних у фільмі подій, глядачів не залишає відчуття, що в підсумку усе буде добре. І підтвердженням тому служить оптимізм "Русского Радио", яке слухають герої картини. Улюблена хвиля звучить у житті виконавців головних ролей - братів Олексія й Андрія Чадових. Отже, від сьогоднішнього дня в кінотеатрах країни - нова історія про те, що відчуваєш, значить живий (Джерело: Інформацію надала ).
  • 24.09.2006 Національна мережа "ХІТ FM Україна" (Київ-96.4МГц, Маріуполь-100.8МГц, Ужгород-100.9МГц, Одеса-101.0МГц, Феодосія-101.1МГц, Донецьк-101.2МГц, Сімферополь-101.2МГц, Мелітополь-101.6МГц, Львів-101.7МГц, Дніпропетровськ-102.0МГц, Харків-102.0МГц, Полтава-102.3МГц, Херсон-102.5МГц, Вінниця-102.6МГц, Івано-Франківськ-102.6МГц, Суми-103.4МГц, Рівне-103.7МГц, Павлоград-103.8МГц, Северодонецьк-103.8МГц, Луганськ-104.0МГц, Черкаси-104.1МГц, Кременчук-104.3МГц, Чернігів-104.7МГц, Красногорівка-105.6МГц, Тернопіль-105.6МГц, Біла Церква-105.7МГц, Запоріжжя-106.6МГц, Хмельницький-106.7МГц, Ялта-106.8МГц, Житомир-106.9МГц, Кривий Ріг-106.9МГц, Севастополь-107.0МГц, Євпаторія-107.5МГц, на хвилях бердянського радіо "Контакт" (101.0МГц), кіровоградського радіо "Новий день" (101.9МГц), вознесенського радіо "Імідж" (103.6МГц), а крім того - Інтернет-мовлення 32k., Інтернет-мовлення 64k. та Інтернет-мовлення 128k.) щотижня пропонує своїм слухачам занурюватися в атмосферу музики у стилі "хіп-хоп". Щосуботи о 20.00 та щонеділі о 9.00 в ефірі "ХІТ FM Україна" лунає проект "Легенди хіп-хопу 90-х" - кращі композиції цього стилю останнього десятиріччя минулого століття. Ведучий - Микола Матросов (Власна інформація).
  • 23.09.2006 Взяти участь в акції "Супер Гривня" мають змогу всі слухачі столичної сателітарної мережевої станції "GALA Радіо" (Київ-100.0МГц та 69.02МГц, Одеса-91.0МГц, Кривий Ріг-100.2МГц, Запоріжжя-100.3МГц, Львів-101.3МГц, Ужгород-102.4МГц, Вінниця-103.2МГц, Дніпропетровськ-106.4МГц, Луганськ-106.5МГц, Донецьк-107.2МГц, Харків-107.4МГц, Сімферополь-107.8МГц, а крім того - Інтернет-мовлення). Слухайте програми радіостанції протягом дня з понеділка по п'ятницю - в ранковому шоу (6.00-10.00), в ефірі Алі Шер і Дани Айс (11.00-15.00) та в ефірі Маші Шереметьевої і Дж Разматаза (15.00-19.00) будуть називатися різні серійні номери десятигривневих купюр. І якщо серійні номери на вашій десятигривневій купюрі збігатимуться з номерами, оголошеними в ефірі, ви отримаєте грошову виногороду! Ви можете виграти до 1000 гривень! Слухайте уважно і ставайте багатшими з "GALA Радіо"! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 22.09.2006 10-11-го жовтня 2006-го року в рамках другого Київського міжнародного Медіа Форуму (м.Київ, Будинок Кіно) працюватиме Консультаційний центр: "Врегулювання правовідносин у сфері інтелектуальної власності між телерадіоорганізаціями та їхніми творчими працівниками" (Організатор - ГО "Українська Медіа Спілка". Консультант - Ростислав Карий, юрисконсульт Всеукраїнського об'єднання суб'єктів авторських і суміжних прав "Оберіг") (Джерело: Портал "ІМІ").
  • 22.09.2006 Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні, ГО "Інтерньюз-Україна" та International media support з 20 по 23 вересня проводяться тренінґи для тренерів "Школа підвищення кваліфікації працівників Національної ради з питань телебачення і радіомовлення". Вже відбулись семінарські заняття на теми: "Закон України "Про телебачення і радіомовлення" та практика його застосування", "Законодавче регулювання відносин з авторського права та суміжних прав у галузі ТРО", "Дистриб'юція", "Практика присутності в кабельних мережах у Європі" та ін. Сьогодні в рамках тренінґів у приміщенні Національної ради відбувся Круглий стіл на тему: "Колізії у застосуванні окремих норм Закону України "Про телебачення і радіомовлення". В роботі Круглого столу взяли участь і виступили: голова Національної ради Віталій Шевченко, заступник голови Національної ради Ігор Курус, член Національної ради Віктор Понеділко, голова відділу питань демократизації, Координатор проектів ОБСЄ в Україні Мортен Енберґ, виконавчий директор та голова правління Міжнародної Громадської Організації "Інтерньюз-Україна" Костянтин Квурт. До обговорення актуальної теми долучились запрошені керівники телерадіоорганізацій, юристи. 23 вересня, заплановано навчання на теми: "Практика застосування Законів України "Про рекламу", "Про захист прав споживачів", "Проведення моніторинґу та перевірок відповідно до вимог Закону України "Про телебачення і радіомовлення" та "Інструкції Національної ради про порядок здійснення перевірок ТРО України" (Джерело: Портал "Телекритика").
  • 21.09.2006 "Від 90-х до сьогодні. Тільки хіти" - тепер це не тільки слоґан Національної мережі "ХІТ FM Україна" (Київ-96.4МГц, Маріуполь-100.8МГц, Ужгород-100.9МГц, Одеса-101.0МГц, Феодосія-101.1МГц, Донецьк-101.2МГц, Сімферополь-101.2МГц, Мелітополь-101.6МГц, Львів-101.7МГц, Дніпропетровськ-102.0МГц, Харків-102.0МГц, Полтава-102.3МГц, Херсон-102.5МГц, Вінниця-102.6МГц, Івано-Франківськ-102.6МГц, Суми-103.4МГц, Рівне-103.7МГц, Павлоград-103.8МГц, Северодонецьк-103.8МГц, Луганськ-104.0МГц, Черкаси-104.1МГц, Кременчук-104.3МГц, Чернігів-104.7МГц, Красногорівка-105.6МГц, Тернопіль-105.6МГц, Біла Церква-105.7МГц, Запоріжжя-106.6МГц, Хмельницький-106.7МГц, Ялта-106.8МГц, Житомир-106.9МГц, Кривий Ріг-106.9МГц, Севастополь-107.0МГц, Євпаторія-107.5МГц, на хвилях бердянського радіо "Контакт" (101.0МГц), кіровоградського радіо "Новий день" (101.9МГц), вознесенського радіо "Імідж" (103.6МГц), а крім того - Інтернет-мовлення 32k., Інтернет-мовлення 64k. та Інтернет-мовлення 128k.), але й пароль для всіх тих, хто щосуботи приходитиме у "Диско Радіо Хол" на дискотеку "Хіти 90-х від радіостанції ХІТ FM". Минуло вже три місяці з того моменту, як радіослухачі всієї країни увімкнувши "ХІТ FM" будь-якої миті мають можливість гарантовано почути знайомий і улюблений хіт 90-х років, підспівуючи одній пісні за іншою. А відтепер під хіти 90-х можна ще і потанцювати, причому, зробити це можна у прекрасному місці на березі Дніпра - у знову відкритому "Диско Радіо Холі". "ХІТ FM" буде дуже радий бачити у себе в гостях щирих поціновувачів музики 90-х, людей, які протягом тижня трудяться, керують власним бізнесом, працюють у великих компаніях і корпораціях, а протягом вихідного дня дозволяють собі розслабити краватки і згадати, як усе розпочиналося, тоді, у 90-х! Перепочити між турами танців допоможуть конкурси від радіостанції "ХІТ FM", а знайомі голоси ді-джеїв - Миколи Матросова, Олі Суботіної, Леоніда Сенкевича і Тані Львової створять на денс-полі справжню атмосферу радіоефіру (Джерело: Інформацію надала ).
  • 21.09.2006 Головний DVD-реліз вересня - блокбастер "Посейдон" і одеська сателітарна мережева станція "Просто Раді.О" (Одеса-105.3МГц, Ізмаїл-101.2МГц, Київ-102.5МГц, Миколаїв-104.6МГц, Кишинев-87.6МГц, а крім того - Інтернет-мовлення 64k. та Інтернет-мовлення 128k.) поспішають зробити Ваше життя ще більш комфортним! Головний приз спільної акції - величезна ванна з гідромасажем! Такої немає навіть у красуні Фьорґи з Black Eyed Peas, виконавиці однієї з ролей у фільмі "Посейдон"! Отже, правила гри… Для того, аби виграти, з 25-го вересня Вам необхідно придбати DVD "Посейдон" (в одному з магазинів мережі "Eurostar" у Києві чи "Таврія В" в Одесі), зберегти чек і надіслати SMS-повідомлення зі словом "DVD" на № 7323 (вартість повідомлення 2 гривні для абонентів Київстар та UMC). 6-го жовтня веселуни з ранкового шоу "Подвійний Еспрессо" на "Просто Раді.О" лотерейним способом оберуть щасливчика-переможця, а також ще десять учасників акції, які одержать заохочувальні призи (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 21.09.2006 З 22-го вересня столична сателітарна мережева станція "Русское Радио - Україна" (Київ-98.5МГц, Харків-88.0МГц, Дніпропетровськ-101.1МГц, Красногорівка-101.5МГц, Житомир-101.7МГц, Хмельницький-101.7МГц, Біла Церква-102.8МГц, Умань-102.8МГц, Луганськ-102.9МГц, Черкаси-103.7МГц, Кіровоград-103.8МГц, Кременчук-103.9МГц, Запоріжжя-104.1МГц, Вінниця-104.1МГц, Севастополь-104.5МГц, Полтава-104.5МГц, Донецьк-104.7МГц, Судак-104.7МГц, Херсон-104.8МГц, Одеса-104.9МГц, Феодосія-105.1МГц, Суми-105.6МГц, Ужгород-105.7МГц, Ялта-105.8МГц, Кривий Ріг-105.9МГц, Сімферополь-106.1МГц, Керч-106.4МГц, Чернігів-107.2МГц, Миколаїв-101.6МГц, Маріуполь-105.3МГц, Краматорськ-107.8МГц, на хвилях мелітопольського радіо "Контакт" (104.7МГц), "Євпаторійського радіо 105.9" (105.9МГц), а крім того - Інтернет-мовлення 32k., Інтернет-мовлення 64k. та Інтернет-мовлення 128k.) розпочинає серію вечірок "Російська п'ятниця" у знову відкритому "Диско Радіо Холі". Божевільна ранкова сімейка "Русского Радио - Україна" - Аня Свиридова і Сергій Галібін разом зі своїм "Будильником" обіцяють справжню п'ятницю-розпусницю. Ніби кожна родина хоча б по п'ятницях може собі дозволити подібні витівки! Але і не це головне. Головне те, що відтепер людям за 25 буде чим зайнятися довгими осінніми п'ятничними вечорами, а саме - відвідати "Диско Радіо Хол" і потанцювати від душі під улюблені пісні з репертуару "Русского Радио - Україна", побачити на власні очі ведучих і, безумовно, не піти з пустими руками, взявши участь у конкурсах від "Русского Радио - Україна"! (Джерело: Інформацію надала ).
  • 21.09.2006 Полюбляєте активний спосіб життя? Любите прокидатися у відмінному настрої? Грайте і виграйте відмінні автопризи в спільному проекті столичної сателітарної мережевої станції "Europa Plus Україна" (Київ-92.8МГц, Феодосія-100.5МГц, Нікополь-100.6МГц, Керч-101.4МГц, Івано-Франківськ-102.0МГц, Запоріжжя-106.2МГц, Ялта-106.4МГц, Харків (на хвилях радіо "MIX FM") -101.1МГц, Севастополь (на хвилях "Радіо 101.5") -101.5МГц, Краматорськ-101.7МГц, Донецьк-106.8МГц, Дніпропетровськ-102.5МГц, Херсон-103.1МГц, Маріуполь-104.0МГц, Луганськ-104.8МГц, Полтава (на хвилях радіо "Квадрат FM") -105.8МГц, Кременчук-106.0МГц, Одеса-107.4МГц, а крім того - Інтернет-мовлення) та McDonalds - "McDrive-лабиринт". Подробиці - кожного буднього дня о 8.10 в ефірі радіо "Europa Plus Україна" та на Web-сайті: http://www.mcdonalds.ua (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 21.09.2006 Донецьке сателітарне мережеве радіо "MFM Station" (Донецьк-104.1МГц, Львів-104.3МГц, Кіровоград-105.8МГц, Чернігів-107.7МГц, а крім того - Інтернет-мовлення) та "Power Music" представляють нову добірку музики. Хіт-вибух у збірці "Dance Explosion 2". У компіляції представлено треки таких яскравих хіт-мейкерів, як Ryksopp, David Guetta, Paul Oakenfold, BWO і багатьох інших! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 21.09.2006 13-го вересня 2006-го року до Верховної Ради України було внесено проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення" (№ 2153, н.д. Герасим'юк О.В., фракція блоку "Наша Україна"). Законопроектом пропонується внести зміни до ст. 14 закону і встановити основні завдання громадських рад НТКУ та НРКУ: контроль за дотриманням НТКУ та НРКУ законодавчих актів, що регулюють діяльність телерадіоорганізацій; перевірка результатів діяльності НТКУ та НРКУ; отримувати будь-яку інформацію (документи, звіти, кошториси та ін.) що пов'язані з діяльністю НТКУ та НРКУ тощо. Порівняльну таблицю законопроекту можна переглянути на порталі Верховної Ради України за цим посиланням (Джерело: Портал "ІМІ").
  • 21.09.2006 13-го вересня у Києві відбулося чергове засідання Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Серед питань, розглянутих на засіданні, деякі стосувалися питань ліцензування ТРО. Зокрема, було розглянуто наступні питання: "Про заяву ТОВ "Радіокомпанія "Ностальжі", м.Запоріжжя, щодо об'єднання ліцензій (НР №0015, НР №2007, НР №2273, НР №2516)". Розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Радіокомпанія "Ностальжі", м.Запоріжжя, щодо об'єднання ліцензій НР №0015 від 31.05.2001 року (107.5МГц у м.Запоріжжі, 102.5МГц у м.Токмаку, обсяг мовлення по 24 год./на добу), НР №2007 від 29.12.2004 року (106.3МГц у м.Мелітополі, 103.4МГц та у м.Бердянську, обсяг мовлення по 24 год./на добу), НР №2273 від 15.07.2005 року (104.3МГц у м.Пологах, обсяг мовлення 20год./на добу), НР №2516 від 13.02.2006 року (101.7МГц у м.Енергодарі, обсяг мовлення 24 год./на добу) в одну, Національна рада вирішила об'єднати ліцензії НР №0015 від 31.05.2001 року, НР №2007 від 29.12.2004 року, НР №2273 від 15.07.2005 року, НР №2516 від 13.02.2006 року. Видати ТОВ "Радіокомпанія "Ностальжі", м.Запоріжжя, ліцензію на новому бланку, зазначивши у ліцензії: "Ефірні реквізити" - позивні: "Радіо Ностальжі", "Мова (мови), якою (якими) вестимуться передачі" - українська не менше 75%, "Оператор телекомунікацій" - ТОВ "Радіокомпанія "Ностальжі", м.Запоріжжя, "Перелік технічних засобів мовлення та територія розповсюдження телепрограм": м.Запоріжжя - 107.5МГц (1.0кВт, територія розповсюдження - м.Запоріжжя та прилеглі райони, місце встановлення передавача - м.Запоріжжя, вул.Седова, 12), м.Токмак - 102.5МГц (1.0кВт, територія розповсюдження - м.Токмак та прилеглі райони, місце встановлення передавача - м.Токмак, вул.Щави, 1), м. Мелітополь - 106.3МГц (1.0кВт, територія розповсюдження - м.Мелітополь та прилеглі райони, місце встановлення передавача - м.Мелітополь, вул.50-річчя Перемоги, 25), м.Бердянськ - 103.4МГц (0.5кВт, територія розповсюдження - м.Бердянськ, місце встановлення передавача - м.Запоріжжя, вул.Шаумяна, 2), м.Пологи - 104.3МГц (1.0кВт, територія розповсюдження - м.Пологи та прилеглі райони, місце встановлення передавача - м.Пологи, вул.Ломоносова, 36), м.Енергодар - 101.7МГц (1.0кВт, територія розповсюдження - м.Енергодар та прилеглі райони, місце встановлення передавача - м.Енергодар, вежа РТС). "Періодичність, час, обсяги та сітка мовлення": м.Запоріжжя - 24 години на добу, м.Токмак - 24 години на добу, м.Мелітополь - 24 години на добу, м.Бердянськ - 24 години на добу, м.Пологи - 20 годин на добу (сітка з ТОВ "ТРК "Славія", м.Пологи, без змін), м.Енергодар - 24 години на добу. Термін дії ліцензії - до 31 травня 2008 року. "Про переоформлення Миколаївській ОДТРК, м.Миколаїв, ліцензії на мовлення (НР №1819 від 05.08.2004 року)". Розглянувши заяву Миколаївської ОДТРК, м.Миколаїв, про переоформлення ліцензії НР №1819 від 05.08.2004 року (проводове мовлення, обсяг мовлення - 14 годин 52 хвилини на тиждень) у зв'язку з долученням частоти 69.92МГц у м.Первомайську для поширення першої програми Українського радіо (УР-1), впорядкуванням обсягу та сітки мовлення, Національна рада вирішила: у зв'язку з використанням частоти 69,92 МГц у м. Первомайську для поширення першої програми Українського радіо (УР-1), впорядкуванням обсягу та сітки мовлення, переоформити ліцензію НР №1819 від 05.08.2004 року Миколаївській ОДТРК, м. Миколаїв. Після сплати ліцензійного збору, враховуючи внесені зміни, видати Миколаївській ОДТРК, м. Миколаїв, ліцензію на новому бланку, в частині "спосіб розповсюдження програм" зазначити: проводовий, ефірний. Затвердити сітку мовлення: Понеділок-п'ятниця - 6.45-6.54, 8.10-8.29, 15.40-15.59, 18.10-18.59, 20.00-20.29. Субота - 6.10-6.29, 8.10-8.29, 12.40-12.56, 18.10-18.59, 20.00-20.29. Неділя - 6.10-6.29, 8.10-8.29, 15.45-15.59, 18.10-18.59, 20.00-20.29. Термін дії ліцензії залишається без змін - до 23 січня 2007 року. "Про переоформлення ПП ТРК "МАЙДАН - FM", м.Біла Церква Київської області, ліцензії на ефірне мовлення (НР №0821 від 23.04.2003 року)". Розглянувши заяву ПП ТРК "МАЙДАН - FM", м.Біла Церква Київської області, про переоформлення ліцензії НР №0821 від 23.04.2003 року (частота 106.8МГц у м.Біла Церква, Р=0.1кВт, обсяг мовлення - 24 год./добу) у зв'язку зі зміною юридичної адреси ТРК (була: м.Біла Церква, вул.Спартаківська, 12; стала: м.Біла Церква, вул.Логінова, 39/2), адреси засновника (була: м.Біла Церква, вул.Таращанська, 155; стала: м.Біла Церква, вул.Партизанська, 35, кв.27), Національна рада вирішила: у зв'язку зі зміною юридичної адреси ТРК, адреси засновника, переоформити ліцензію НР №0821 від 23.04.2003 року ПП ТРК "МАЙДАН - FM", м.Біла Церква Київської області. Після сплати ліцензійного збору, враховуючи внесені зміни, видати ПП ТРК "МАЙДАН - FM", м. Біла Церква, ліцензію на новому бланку, в частині "мова" зазначити - українська. Термін дії ліцензії залишається без змін - до 23 квітня 2010 року. "Про продовження ДП "Радіо "Університет", м.Запоріжжя, терміну дії ліцензії на ефірне мовлення (НР №0105 від 29.11.2001 року)". Розглянувши заяву Державного підприємства "Радіо "Університет", м.Запоріжжя, про продовження терміну дії ліцензії НР №0105 від 29.11.2001 року (термін дії ліцензії до 29 листопада 2006 року), Національна рада вирішила: e зв'язку з невиконанням умов ліцензії відмовити Державному підприємству "Радіо "Університет", м.Запоріжжя, (ліцензія Національної ради України НР №0105 від 29.11.2001 року) у продовженні терміну дії ліцензії. Управлінню науково-технічного і частотного розвитку надати пропозиції щодо оголошення конкурсу на вільні відрізки часу на частоті 100.8МГц у м.Запоріжжі після затвердження Плану розбудови національного телерадіоінформаційного простору. "Про анулювання ТОВ "Фірма ГІД", м.Кіровоград, ліцензії на проводове мовлення (НР №0463 від 25.09.2002 року)". Розглянувши лист ТОВ "Фірма ГІД", м.Кіровоград, про анулювання ліцензії НР №0463 від 25.09.2002 року, у зв'язку з призупиненням діяльності телерадіоорганізації, Національна рада вирішила: анулювати ТОВ "Фірма ГІД", м. Кіровоград, ліцензію НР №0463 від 25.09.2002 року на мовлення на першому каналі проводового мовлення (УР-1) з обсягом мовлення 4 години на тиждень та на другому каналі проводового мовлення (УР-2) з обсягом мовлення 9 годин 50 хвилин на тиждень, територія розповсюдження - м.Кіровоград та район. Вилучити ТОВ "Фірма ГІД", м.Кіровоград, із Державного реєстру телерадіоорганізацій України. Зобов'язати ТОВ "Фірма ГІД", м. Кіровоград, повернути ліцензію НР №0463 від 25.09.2002 року до Національної ради. Також під час засідання було ухвалено наступні рішення: "Про розгляд проекту Закону України "Про приведення законодавчих актів у відповідність до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", "Про розгляд проекту Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення", "Про розгляд проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо сфери телебачення і радіомовлення", "Про призначення заступника директора департаменту - начальника управління координації роботи реґіональних секретаріатів", "Про призначення представника Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Волинській області", "Про призначення представника Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в Черкаській області", "Про приведення у відповідність до вимог ст.ст. 21, 22 Закону України "Про телебачення і радіомовлення" рішень Національної ради щодо розбудови мереж та каналів телерадіомовлення", "Про склад комісії з проведення підсумків стажування фахівців в апараті Національної ради", "Про зміни в складі конкурсної комісії на заміщення вакантних посад державних службовців апарату Національної ради". Докладніше про рішення Нацради - на її офіційному Web-сайті (Джерело: Сайт Нацради).
  • 20.09.2006 Жителі республіки КАZАНТИП, напевно, ще пам'ятають запальні сети ді-джеїв донецької сателітарної мережевої станції "MFM Station" (Донецьк-104.1МГц, Львів-104.3МГц, Кіровоград-105.8МГц, Чернігів-107.7МГц, а крім того - Інтернет-мовлення), що, здавалося, не повинні закінчуватися ніколи! Після тривалої перерви MFM Party знову виходить на старт. Отже, буде продовження!!! 21-го вересня, клуб "Монарх", м.Чернігів - MFM Party! Звук, світло, максимум енергії і позитивного настрою! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 20.09.2006 Сьогодні відбулася зустріч членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення з членами Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації. Голова Комітету Андрій Шевченко окреслив найактуальніші проблеми, які нині стоять перед вітчизняним телерадіомовленням. І наголосив, що від злагодженої роботи державних інституцій, зокрема й Національної ради залежить успіх реформ у цій галузі. Члени Національної ради та профільного Комітету Верховної Ради обговорили, зокрема, питання щодо внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення", роботи над Планом розвитку телерадіомовлення в Україні, впровадження цифрових технологій,забезпечення інформаційної безпеки держави. Голова Національної ради Віталій Шевченко, члени Національної ради ознайомили народних депутатів з проблемами бюджетного фінансування Національної ради, які суттєво впливають на виконання Національною радою, покладених на неї завдань. Серед них - відсутність реального бюджетного фінансування на прорахунок каналів і частот, дольової участі держави у запровадженні цифрового мовлення, а також недостатнє матеріально-технічне забезпечення діяльності Національної ради. В дискусії та під час обговорення проблемних питань телерадіомовної галузі виступили народні депутати Леонід Мордовець, Володимир Ландік, Микола Баграєв, Ольга Герасим'юк, Олена Бондаренко та члени Національної ради Юрій Сторожук, Віктор Понеділко, Владислав Лясовський, Тетяна Лебедєва, Юрій Плаксюк, Ігор Курус. Зустріч продемонструвала готовність членів профільного Комітету Верховної ради з питань свободи слова та інформації та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення до конструктивної співпраці (Джерело: Сайт Нацради).
  • 20.09.2006 Сьогодні відбулося чергове засідання Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, на якому було ухвалено низку рішень, що стосувалися питань державної реєстрації суб'єктів інформаційної діяльності, видачі та переоформлення телерадіоорганізаціям ліцензій на мовлення. За результатами перевірок винесені попередження таким телерадіоорганізаціям: ТРК "Вітал", м.Херсон, ТОВ "Телерадіокомпанія "Ідеал+", м.Одеса, ВАТ ТРК "Вікторія", м.Херсон, ЗАТ "Алчевська телерадіомовна компанія "Піраміда", м.Алчевськ Луганської обл., ТРК "Ніка" у формі МКП, с.Міжводне Чорноморського р-ну. Затверджено Положення про сектор прийому ліцензійної документації. Прийнято рішення про відзначення Почесною грамотою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення ТОВ "TV-4" м.Тернопіль. На засідання були розглянуті інші питання (Джерело: Сайт Нацради).
  • 20.09.2006 Віце-прем'єр-міністр України Дмитро Табачник представив нового Голову Державного комітету телебачення та радіомовлення України Едуарда Прутніка, - повідомляє Урядовий Портал. У своїй промові Дмитро Табачник висловив переконання, що новий Голова Держкомтелерадіо продовжить всі позитивні напрацювання і доробки, спрямовані на збереження державної складової в інформаційному просторі, започатковані Іваном Чижом. У свою чергу Іван Чиж наголосив, що сьогодні Держкомітет телебачення та радіомовлення повинен набирати нових обертів. "Я свідомо відчув потребу додати деякої динаміки в роботі комітету. Думаю, що прихід Едуарда Анатолійовича - це і є необхідний форсаж в нашій діяльності, і переконаний, що він не короткочасний", - підкреслив Іван Чиж. У своєму виступі Едуард Прутнік відзначив, що перед Комітетом нині стоїть багато завдань, серед першочергових - формування та забезпечення реалізації державної політики в інформаційній та видавничій сфері на новому і якісному рівні. Нагадаємо, що 14 вересня 2006 року відповідно до пункту 12 частини першої статті 85 Конституції України Верховна Рада призначила Прутніка Едуарда Анатолійовича Головою Державного комітету телебачення і радіомовлення Довідка: Прутнік Едуард Анатолійович народився 15 січня 1973 року в м.Селидове Донецької області. Має дві вищі освіти та кандидатський ступінь. У 1997 році закінчив Приазовський державний технічний університет. У 2001 році Донецький національний університет за спеціальністю: економіка управління, фінанси та кредит. Пройшов шлях від радника голови Донецької обласної адміністрації до народного депутата. До призначення обіймав посаду голови підкомітету з питань правового забезпечення, економічної, техногенної та екологічної безпеки Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони (Джерело: Портал "Телекритика").
  • 20.09.2006 Продюсерський центр "Star Open Space" і столична сателітарна мережева станція радіо "Європа FM" (Київ-107.0МГц, Маріуполь-106.9МГц, Вінниця-107.0МГц, Харків-105.2МГц, а крім того - Інтернет-мовлення UA IX та Інтернет-мовлення-світ) підбили підсумки акції "Код Da Vinchi на Європі FM". Визначено останнього переможця - людину, яка вирушить на батьківщину великого Леонардо Да Вінчі. Ним стала Старих Олена з Луганської області, м.Молодогвардійськ, яка придбала диск групи Da Vinchi "Время делать глупости" в одному з музичних магазинів Луганська. Отже, список усіх переможців, що пакують валізи: 1.Савицький Дмитро, 2. Голубенко Віктор, 3. Олія Віталій, 4. Самійленко Марина, 5. Бещук Ганна, 6. Гузь Ірина, 7. Старих Олена. Радіо "Європа FM" ще раз вітає всіх учасників і переможців акції. Не за горами нова супер-забава, стежте за ефіром кращого музичного! Грайте і виграйте з "Європою FM"!!! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 19.09.2006 20-го вересня 2006-го року о 13-ій годині відбудеться брифінґ за участю членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення (вул.Прорізна, 2, 5-й поверх, актова зала). Брифінґ стосуватиметься питань, розглянутих на засіданні, зокрема про видачу, переоформлення, продовження дії ліцензій Нацради, про результати перевірок телерадіоорганізацій тощо. Акредитація обов'язкова за телефоном (044)-278-75-75 (Джерело: Сайт Нацради).
  • 16.09.2006 Радіо "Шансон" - найбільш пізнаване радіо Києва. Такі результати дослідження обнародувала маркетинґова компанія "TNS-Україна". "TNS-Україна" регулярно опитує киян, які саме радіостанції вони слухають в місті найчастіше. Результати останнього дослідження з'явилися після шеститижневого опитування 2400 столичних жителів. Вік респондентів - від 12-ти до 65-ти років. "Наші працівники заходили до випадковим чином обраних квартир і залишали мешканцям анкети, які ми звемо "радіощоденниками", - розповідає про спосіб проведення дослідження Марина Костроміна, 22 роки, представник "TNS-Україна". - Потім кияни записували до цього радіощоденника, які саме FM-станції вони чули протягом дня. І де саме чули: у себе вдома, у маршрутці, на роботі, на вулицях. Обробивши результати опитування, маркетологи виявили: кияни чують радіо "Шансон" набагато частіше інших FM-станцій. Далі за лідером у списку найбільше "пізнаваних" йдуть "Русское радио", "Kiss FM", "ҐАЛА радіо". Радіостанціями з постійною аудиторією залишаються "Авторадіо", "Європа плюс" і "Джем FM". У зроблених на підставі дослідження висновках компанія відзначає, що зменшується зацікавленість слухачів радіостанціями "Столиця", "Наше радіо" та "Energy FM". Список з 25-ти найбільш пізнаваних радіостанцій закривають радіо "Ренесанс" і "Радіо 5" (Джерело: Портал "OnAir.Ru").
  • 15.09.2006 Ви бажаєте, аби вам безкоштовно приготував сніданок шеф-кухар одного з найкращих ресторанів Києва? Він приїде до вас додому, і з того, що є у вашому холодильнику, швидко створить надзвичайно смачну страву! З 18-го по 22-е вересня столичне "МusісРадіо" (101.5МГц) годуватиме сніданками всіх бажаючих! Заповнюйте заявку прямо зараз на офіційному Web-сайті "МusісРадіо" - http://www.musicradio.kiev.ua/actions.php?id=97. Адже відтепер ранкове шоу "На роботу як на свято" не тільки допомагає вам розпочати робочий день з посмішкою, але й реально допомагає вирішити ваші ранкові проблеми. Ведучі Костянтин Крупський і Сергій Притула приїдуть до вас, аби зробити за вас те, на що вранці зазвичай бракує часу. І привезуть із собою справжнього експерта у цьому питанні. Треба вигуляти собаку? Сергій та Костянтин приїдуть разом з кінологом. Хочете зробити зачіску? Вам привезуть модного майстра. Необхідно прибрати у квартирі? Привезуть фахівця з чистоти. А про те, що буде наступного тижня, ви дізнаєтеся з анонсів в ефірі "МusісРадіо". Стежте за ефіром! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 15.09.2006 "Золота осінь" на хвилях столичної сателітарної мережевої станції "GALA Радіо" (Київ-100.0МГц та 69.02МГц, Одеса-91.0МГц, Кривий Ріг-100.2МГц, Запоріжжя-100.3МГц, Львів-101.3МГц, Ужгород-102.4МГц, Вінниця-103.2МГц, Дніпропетровськ-106.4МГц, Луганськ-106.5МГц, Донецьк-107.2МГц, Харків-107.4МГц, Сімферополь-107.8МГц, а крім того - Інтернет-мовлення) - це нова програма в GALA-ефірі, яка допоможе вам більше дізнаватися про життя найпопулярніших українських музикантів. Каверзні питання і бліц-відповіді, нові пісні і безліч непередбачених моментів. Від призів теж ніхто не відмовиться, не чи правда? Вітчизняний музичний бізнес перебуває у постійному розвитку. Навіть маловідомі, але талановиті музиканти мають можливість зняти кілька кліпів і випустити повноцінний альбом. А справжні зірки черговий раз підтверджують свій супер-статус, коли в музичних магазинах по всій країні протягом кількох годин розметають усі копії їхніх нових дисків. В Україні тираж альбому, що перевищує 50 000 екземплярів, дає можливість на одержання "золотого" статусу. "Золотих" виконавців у нашій країні чимало, особливо багато лауреатів прописані до лейблу Lavina Music: "Океан Ельзи", Ані Лорак, "ВВ", "Скрябін", "Друга Ріка", Гайтана, Тіна Кароль - хто ж не знає ці імена? Найулюбленішим, найпопулярнішим і "золотим" українським виконавцям будуть присвячені цілих два місяці ефіру "GALA Радіо". Починаючи з 18-го вересня у слухачів станції буде можливість дізнаватися про зірок більше, вигравати нові компакт-диски й одержувати можливість безкоштовного відвідування концертів своїх улюбленців. Деталі ви почуєте в ефірі. "Золота осінь" на "GALA Радіо" розпочалася! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 15.09.2006 Конкурс "Три банани" розпочався нещодавно в ефірі столичної сателітарної мережевої станції "Стильне радіо" (Харків-104.0МГц, Донецьк-105.5МГц, Дніпропетровськ-90.9МГц, Маріуполь-102.8МГц, Миколаїв-104.1МГц, Севастополь-105.6МГц, а також на хвилях мелітопольського радіо "Південний Простір" (102.2МГц), луганського Стильного радіо "Вояж" (102.3МГц), хмельницького радіо "Арт" (103.6МГц), криворізького Стильного радіо "Система" (105.2МГц та 67.61МГц), сімферопольського радіо "FM 105.4" (105.4МГц), та Інтернет-мовлення 128k. і Інтернет-мовлення 32k.). У понеділок, 18-го вересня, буде визначений власник першого банана! Нагадаємо - щодня по буднях (8.35) ведучі ефіру дають підказку на одну з цифр номера мобільного телефону, що розігрується! У кошику "Стильного радіо" таким чином залишається ще два банани. Уважно стежте за підказками!!! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 14.09.2006 Верховна Рада 244-ма голосами схвалила призначення Едуарда Прутніка головою Держтелерадіо. У тому числі, за Прутніка проголосувало 17 депутатів із опозиційного Блоку Юлії Тимошенко. При обговоренні кандидатури Прутніка виступив Роман Безсмертний, який просив відкласти розгляд питання призначення на посаду голови Держкомтелерадіо, оскільки остаточно не сформована коаліція. Відповідаючи на запитання депутатів, Прутнік заявив, що планується створення Національної асоціації працівників телебачення та радіо. За його словами, переговори щодо створення суспільного мовлення вже ведуться, і він обговорював кілька варіантів СМ із головою комітету з питань свободи слова та інформації (Джерело: Портал "Телекритика").
  • 13.09.2006 13-го вересня після відпускного періоду Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення розпочала свої засідання. Під час розгляду питань порядку денного сьогодні ухвалено низку рішень, зокрема, щодо переоформлення та анулювання ліцензій. За результатами перевірки Житомирській ОДТРК оголошено попередження. Розглянувши розроблений Державним комітетом телебачення і радіомовлення України проект Закону "Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення", Національна рада вирішила не погоджувати запропонований проект через ряд суттєвих розбіжностей і суперечностей з чинним законодавством. Проект Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Національна рада погодила із зауваженнями та пропозиціями. Члени Національної ради, проголосувавши, прийняли рішення про призначення заступником директора департаменту контрольно-аналітичної роботи - начальником управління координаційної роботи секретаріатів Національної ради В. Мірошниченка. Представниками Національної ради з дотриманням відповідних процедур обрано: у Волинській області - М. Пасамана , у Черкаській - М. Булатецького (Джерело: Сайт Нацради).
  • 13.09.2006 Сьогодні о 18.00 в ефірі Всеукраїнської радіомережі "Мелодія" (Київ-101.1МГц, Маріуполь-66.05МГц, Сімферополь-100.6МГц, Луганськ-101.1МГц, Чернігів-101.3МГц, Одеса-101.4МГц, Рівне-101.4МГц, Дніпропетровськ-101.5МГц, Хмельницький-102.5МГц, Донецьк-102.6МГц та 73.58МГц, Кам'янець-Подільський-102.8МГц, Харків-103.0МГц, Мелітополь-103.2МГц, Красноармійськ-103.3МГц, Старобільськ-104.2МГц, Херсон-104.4МГц, Кривий Ріг-104.7МГц, Тернопіль-104.9МГц, Полтава-105.0МГц, Миколаїв-105.1МГц, Суми-105.1МГц, Косовська Поляна-105.1МГц, Дубровиця-105.3МГц, Луцьк-105.5МГц та 102.4МГц, Первомайськ-105.5МГц, Краматорськ-106.2МГц, Чаплинка-106.4МГц, Хуст-106.8МГц, Конотоп-107.1МГц, Зарічне-107.1МГц, Львів-107.2МГц, Запоріжжя-107.9МГц та 71.50МГц, Ромни-107.3МГц, а також на хвилях чернігівського радіо "Новий Чернігів" (72.35МГц), ровеньківського радіо "РТВ FM" (91.6МГц), охтирського радіо "AFM" (102.8МГц), ужгородського радіо "Світ FM" (104.7МГц), кіровоградського радіо "Скіфія-Центр" (106.7МГц), а крім того Інтернет-мовлення 128kbps та Інтернет-мовлення 32kbps) - радіоміст "Джерела. Єдність історичних і культурних коренів України та Росії". Приналежність до слов'янської групи, однієї з найбільших в Європі, здавна визначала спільність поглядів і буття наших народів. Питання походження і наявність єдиних коренів у слов'янських народів з'ясовуватимуть від української сторони лідер Проґресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко, а також історик, письменник, журналіст Олесь Бузина. Опонентами виступлять московські гості: президент Фонду слов'янської єдності, доктор наук, професор Валерій Алексєєв, декан факультету іноземних мов і реґіонознавства МДУ, професор, доктор історичних наук Світлана Термінасова; журналіст, керівник інформаційної служби "Russian Today" Олександр Гурнов. Ведучі: Олександр Ладижинський (Україна), Іскандер Айґінін (Росія) (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 12.09.2006 Новий психотропний витвір від творців донецької сателітарної мережевої станції "MFM Station" (Донецьк-104.1МГц, Львів-104.3МГц, Кіровоград-105.8МГц, Чернігів-107.7МГц, а крім того - Інтернет-мовлення) - "MFM Express". Уже читали? 15-го вересня лови друге число Першого радіо-журналу "MFM Express". Jamiroquai, Bob Sinclar, Paul van Dyk і багато іншої ядерної суміші в другому числі "MFM Express". "MFM Express" - це молодіжне інформаційно-розважальне видання, яке торкається всіх аспектів життя молодих людей. Сучасна музика, мода і стиль, клубна культура і кіно. "MFM Express" допоможе тобі дізнатися про історію того чи іншого напрямку музики, прочитати інтерв'ю зі світовими ді-джеями, акторами кіно, ознайомитися з новинками рекординґових компаній, Top-20 хіт-параду "MFM-station" та й іншими світовими чартами. Шукай "MFM Express" в музичних магазинах країни, в улюблених нічних клубах і там, де ти почуваєш себе комфортно (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 12.09.2006 13-го вересня 2006-го року відбудеться засідання Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та брифінґ для представників ЗМІ, який стосуватиметься питань, розглянутих на засіданні, зокрема про переоформлення, видачу та продовження дії ліцензій Національної ради, про результати перевірок телерадіоорганізацій та інше. Брифінґ, як завжди, проходитиме за адресою вул.Прорізна, 2, 5-й поверх, актова зала, початок о 13-ій годині. Акредитація обов'язкова за телефоном (044)-278-75-75 (Джерело: Сайт Нацради).
  • 12.09.2006 Прем'єр-міністр Віктор Янукович вніс кандидатуру глави підкомітету Ради з питань правового забезпечення економічної, техногенної й екологічної безпеки комітету з питань національної безпеки й оборони Едуарда Прутника на посаду голови Державного комітету з телебачення і радіомовлення. Про це повідомляє "proUA.com", посилаючись на слова першого заступника глави Комітету Ради з питань свободи слова та інформації Ганна Герман (фракція Партії реґіонів). З приводу висування кандидатури Прутника депутат Андрій Шевченко (Блок Юлії Тимошенко), що є главою Комітету з питань свободи слова та інформації, сказав, що призначення на цю посаду незаангажованого представника з журналістського чи експертного середовища було б ефективнішим. Шевченко висловив побоювання, що Держкомтелерадіо буде використовуватися в політичних цілях чи для приватизації державних телерадіокомпаній окремими людьми. Як повідомлялося раніше, сьогодні Верховна Рада звільнила Івана Чижа з посади голови Державного комітету з телебачення і радіомовлення. З грудня 2002-го по січень 2005-го року Прутник обіймав посаду радника прем'єр-міністра. З квітня по вересень 2003-го року він був головою наглядової ради державного Ощадного банку. У 2002-му році він був заступником голови Донецької обласної держадміністрації Віктора Януковича (Джерело: Портал "Телекритика").
  • 12.09.2006 Народний депутат Олена Бондаренко, голова підкомітету Комітету з питань свободи слова та інформації, член фракції Партії Реґіонів, повідомила інтернет-виданню "Телекритика", що її політична сила вже займається підшукуванням наступника щойно звільненого Івана Чижа. "Наша фракция внесла на розгляд одну кандидатуру, яку розглянуть і у Кабінеті Міністрів, але ми не хочемо поки розголошувати його прізвище. Щодо інших кандидатур - питання до інших фракцій. Обрання нового голови комітету може затягтися. Знаєте, як у нас довго, до останньої хвилини йдуть консультації," - заявила вона. Ольга Герасим'юк, член комітету з питань свободи слова та інформації, член партії "Наша Україна", не володіє точною інформацією про кандидатів на посаду голови Держтелерадіо: "Є декілька кандидатур, але вони на рівні чуток. Я не хочу обговорювати чутки. Як швидко оберуть - не знаю" (Джерело: Портал "Телекритика").
  • 12.09.2006 Столична сателітарна мережева станція "Наше Радіо" (Київ-107.9МГц, Ужгород-88.9МГц, Суми-90.3МГц, Рівне-100.7МГц, Сімферополь-101.7МГц, Кривий Ріг-102.7МГц, Житомир-102.7МГц, Миколаїв-102.8МГц, Дніпропетровськ-102.9МГц, Черкаси-102.9МГц, Хмельницький-103.1МГц, Ялта-103.3МГц, Полтава-103.8МГц, Тернопіль-104.1МГц, Чернігів-104.3МГц, Харків-104.5МГц, Луцьк-104.8МГц, Кременчук-105.4МГц, Запоріжжя-105.6МГц, Львів-106.0МГц, Луганськ-106.1МГц, Херсон-106.2МГц, Вінниця-106.4МГц, Севастополь-106.4МГц, Маріуполь-106.5МГц, Новоград-Волинський-106.6МГц, Донецьк-107.6МГц, Одеса-107.9МГц, Кіровоград-107.9МГц, а також - Інтернет-мовлення) транслює у своєму ефірі гумористичний проект "Шоу шепелявих". Проект являє собою добірку анекдотів та жартів, записаних характерними, "шепелявими" голосами і вже відомий слухачам кількох інших українських FM-станцій. На "Нашому Радіо" він звучить щодня об 11.50 та 18.50 (Власна інформація).
  • 12.09.2006 Верховна Рада проголосувала за рішення про відставку голови Держтелерадіо Івана Чижа 387-ма голосами. Як уже повідомлялося, 26-го червня Іван Чиж подав заяву про звільнення. Пізніше неодноразово намагався її відкликати. Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко, доповідаючи по цьому питанню запевнив, що його комітет одностайно проголосував за це рішення, і подякував Чижу за його добровільне звільнення: "Це позбавляє нас необхідності звертатись до обговорення ділових, політичних, моральних якостей Чижа". У своєму виступі Іван Чиж у черговий раз запевнив, що подання заяви про відставку - осмислений крок: "Ніхто на мене не тиснув, на мене й тиснути складно. 26-го червня я це зробив, ситуація політично мінялася, мені просто треба було до цього підготуватися. Але під час моєї відпустки виникнуло бажання реформувати канал "Культура" і пішли доручення в Комітет, щоб ліквідувати обласних державних мовників. Тому я відкликав себе, і змушений був подати заяву як знак того, що Держкомтелерадіо - це система ще керована. На засіданні парламентського комітету я підтвердив свою заяву про відставку". Попри численні заяви представників ЗМІ та громадськості про факти незаконних дій голови Держкомтелерадіо та спроб тиску на державні медіа, Іван Чиж переконаний у тому, що вніс неоціненний внесок у розвиток українського інформаційного простору і ледь не створив суспільне мовлення. Про що він говорив на парламентському засіданні: "Я думаю, що мій професіоналізм, порядність, і політичної незаангажованості було достатньо у моїй діяльності. І за це я вам дякую, дякую колективу, з яким я працював. Ми фактично прийшли вже до суспільного мовлення, реально працюючого, і той хто працюватиме замість мене, я думаю, додасть обертів, і це буде вже нова система інформаційного простору". Андрій Шевченко наголосив на тому, що Комітетом з питань свободи слова та інформації не розглядався варіант подовження роботи Чижа на цій посаді: "Мені здається, що на цій посаді має з'явитись нова професійна і бажано політично не зааангажована людина, тому що в історії Держкомтелерадіо дуже часто використовувався як політичний інструмент". За його словами, відповідно до положень статті 85 Конституції України, Прем'єр-міністр повинен внести подання Комітету з питань свободи слова та інформації з кандидатурою на посаду голови Держтелерадіо, після чого Верховна Рада повинна схвалити цю кандидатуру більшістю голосів. Спікер Олександр Мороз заявив, що Чиж виконував свої обов'язки сумлінно, і подякував йому за роботу (Джерело: Портал "Телекритика").
  • 11.09.2006 Глобальний оператор вашого кохання - столична сателітарна мережева станція "Love Radio" (Київ-95.2МГц, Сімферополь-88.0МГц, Одеса-89.0МГц, Севастополь-89.1МГц, Дніпропетровськ-90.1МГц, Вінниця-90.5МГц, Львів-91.5МГц, Донецьк-92.3МГц, Бердянськ-100.4МГц, Ялта-101.4МГц, Черкаси-104.5МГц, Хмельницький-106.0МГц, Чернігів-106.3МГц, Харків-107.9МГц, Луганськ-91.3МГц, а крім того - Інтернет-мовлення) слухає вас. А ви слухаєте "Love Radio", адже… Цієї осені модно Більше капітаLOVE! Гроші отримує кожен, хто слухає "Love Radio"! Головне у потрібний момент почути фразу "Більше капітаLOVE!", зателефонувати до студії у Києві за номером (044)-585-41-69 і повідомити ведучому "Love Radio", як саме 95,2 гривні допоможуть Вашим почуттям. Переконайтесь, що отримувати гроші для коханої людини ще ніколи не було так приємно і швидко. Акція "Більше капітаLOVE!" триватиме з 11-го до 30-го вересня 2006-го року. Проте, на цьому подарунки від "Love Radio" не закінчуються: у жовтні цього року буде дещо несподіване і приголомшливе для тих, хто слухає "Love Radio" разом з друзями! Осінь буде по-справжньому золотою, якщо це - осінь на "Love Radio"! (Джерело: Інформацію надала ).
  • 11.09.2006 Столична сателітарна мережева станція "Європа FM" (Київ-107.0МГц, Маріуполь-106.9МГц, Вінниця-107.0МГц, Харків-105.2МГц, а крім того - Інтернет-мовлення UA IX та Інтернет-мовлення-світ) та "Magic Records" представляють! З 11-го вересня на полицях музичних магазинів з'явився новий танцювальний збірник від "Європи FM" - "Europa Dancing Club vol.1"! Як вам відомо "Europa Dancing Club" - це щотижнева танцювальна програма, слухати яку можна по п'ятницях, з 22.00 до півночі, в ефірі "Європи FM". "Europa Dancing Club vol.1" - перший диск з однойменної серії, у якому зібрані кращі представники свого жанру. 20 популярних треків - унікальна підмога для будь-якої гучної вечірки. Трек-лістинґ: 01. Loleatta Holloway - "Love Sensations'06" [Final Freemasons Radio Edit]; 02. Axwell & Sebastian Ingroso - "Together" [Radio]; 03. Lil'Love - Waiting For Tonight [Radio Edit]; 04. Cube Experience -"Wake Me Up When September Ends" [Radio Edit]; 05. Napkin - "What Has Happened"; 06. Luca Noise - "Moonlight Shadow" [Radio]; 07. Awaxx - "Be Free With Your Love" [Radio Mix]; 08. Therese - "Time" [Stonebridge Radio Edit]; 09. Diego Ray Present Disco Train - "Let The Deejay" [Original Mix]; 10. Jenn Cuneta - "Come Rain Come Shine"; 11. 2 Small DJ's - "Shining For Love"; 12. Olav Basoski Feat. Michie One - "Waterman" [Radio Edit]; 13. Voodoo And Serano - "Don't You Know" [Level K Vs Edit]; 14. The Real Booty Babes - "Since U Been Gone" [Da Loop Brothers Remix Edit]; 15. Club House - "Speed Of Sound" [Joy Kitikonti Mix Radio]; 16. Deep Dish feat. Stevie Nicks - "Dreams" [Radio Edit]; 17. Steve 'N King - "Bounce" [New Remix Radio Cut]; 18. Kate Ryan - "Je T'adore" [Club Remix]; 19. Conways Feat. The Nick Straker Band - "A Walk In The Park" [2-4 Grooves Radio Edit]; 20. Sonique - "Sleezy" [Troken Remix]. Стати власником "персонального танцполу" Europa Dancing Club можна на також на офіційному Web-сайті станції! Для того, аби виграти цей CD, Вам необхідно до 24-го вересня надати три правильні відповіді на три нескладні питання: 1. Як звати учасників легендарного Нью-Йоркського дуету "Deep Dish"? 2. Яку назву мав дебютний синґл виконавиці Sonique, що три тижні посідав перше місце у британському чарті? 3. Звідки родом співачка Kate Ryan? Свої відповіді надсилаєте на електронну скриньку . Бажаємо удачі! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 11.09.2006 Ранкове радіо-шоу "Гавана" знову в ефірі столичної сателітарної мережевої станції радіо "Європа FM" (Київ-107.0МГц, Маріуполь-106.9МГц, Вінниця-107.0МГц, Харків-105.2МГц, а крім того - Інтернет-мовлення UA IX та Інтернет-мовлення-світ)! Новий сезон, нове шоу, нові ведучі! Хто вони? Ще не вирішено. Вперше в історії радіомовлення, у прямому ефірі "Європи FM", проходитиме кастінґ ведучих ранкового шоу "Гавана"! Наразі їх п'ятеро: Поліна Лаврова, Саша Ісаєва, Руслан Новіков, Олександр Помєхін та Матвій Нікольський. Обери кращих і проголосуй на офіційному Web-сайті радіо "Європа FM" - http://www.europa.fm! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 11.09.2006 Столична інтернет-радіостанція "Молоде Радіо" (32k. та 128k.) починаючи з 18-го вересня запроваджує вечірню інформаційну програму. Вона лунатиме о 19.00 з повтором о 23.00 (Джерело: Інформацію надав ).
  • 11.09.2006 Акція "Весільний сезон" на хвилях столичної сателітарної мережевої станції "Русское радио - Україна" (Київ-98.5МГц, Харків-88.0МГц, Дніпропетровськ-101.1МГц, Красногорівка-101.5МГц, Житомир-101.7МГц, Хмельницький-101.7МГц, Біла Церква-102.8МГц, Умань-102.8МГц, Луганськ-102.9МГц, Черкаси-103.7МГц, Кіровоград-103.8МГц, Кременчук-103.9МГц, Запоріжжя-104.1МГц, Вінниця-104.1МГц, Севастополь-104.5МГц, Полтава-104.5МГц, Донецьк-104.7МГц, Судак-104.7МГц, Херсон-104.8МГц, Одеса-104.9МГц, Феодосія-105.1МГц, Суми-105.6МГц, Ужгород-105.7МГц, Ялта-105.8МГц, Кривий Ріг-105.9МГц, Сімферополь-106.1МГц, Керч-106.4МГц, Чернігів-107.2МГц, Миколаїв-101.6МГц, Маріуполь-105.3МГц, Краматорськ-107.8МГц, на хвилях мелітопольського радіо "Контакт" (104.7МГц), "Євпаторійського радіо 105.9" (105.9МГц), а крім того - Інтернет-мовлення 32k., Інтернет-мовлення 64k. та Інтернет-мовлення 128k.) набирає обертів. Перший мішок листів уже доставлений до офісу радіостанції, і на обробку весільних фотографій та освідчень у коханні вже спрямовані кращі співробітники "Русского радио - Україна". Перший лист, що одержала станція, виявився від Наталії Стецюк, яка освідчилася в ньому відразу у двох почуттях: у коханні до свого чоловіка, Олександра Стецюка, і у вірності радіостанції "Русское радио - Україна" протягом 10-ти років. Співробітники станції від усієї душі бажають Наталії та Олександрові довгих років щастя, і, звичайно ж, перемогти в акції "Весільний сезон" і ще раз відзначити правильний вибір партнера по сімейному щастю (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 10.09.2006 Завтра, 11-го вересня, на вежі КРТПЦ, що входить до структури концерну "РРТ" (Сирецька телерадіовежа) проводитимуться планові профілактичні роботи. Відповідно, з 5.00 до 14.00 має бути призупинене мовлення всіх теле- і радіоканалів, що ведуть трансляції з цієї вежі (такі глобальні профілактичні роботи концерн "РРТ" проводить двічі на рік: навесні та восени). Отже, у цьому проміжку не працюватимуть радіочастоти 68.51МГц (УР-1 та Радіо "Голос Києва"), 69.02МГц ("GALA Радіо"), 70.40МГц (Радіо "НАРТ - Чесна хвиля"), 71.30МГц (УР-2 "Промінь"), 72.08МГц (Студія "Майдан"), 72.86МГц (УР-3 "Культура"), 92.8МГц (Радіо "Europa Plus Україна"), 95.2МГц ("Love Radio"), 96.0МГц (Радіо "Ера FM"), 96.8МГц (Радіо "Ренесанс"), 98.0МГц ("Радіо Київ"), 98.5МГц ("Русское Радио - Україна"), 99.0МГц (Радіо "Nostalgie" 99FM), 100.0МГц ("GALA Радіо"), 100.5МГц ("Народне радіо"), 101.5МГц ("MusicРадіо"), 101.9МГц (Гарне радіо "Шансон"), 102.5МГц ("Просто Раді.О"), 103.6МГц ("Радіо РОКС Україна"), 104.0МГц (Радіо "Шарманка"), 104.6МГц (Радіо "NRJ/ Energy"), 105.5МГц (Радіо "Столиця" 105.5FM), 106.5МГц (Dance radio "Kiss FM"), 107.4МГц ("Авторадіо-Україна"). Решта столичних FM-станцій ведуть мовлення з вежі РПЦ "РаТел", отже, їх мовлення не перериватиметься. Варто також відзначити, що "GALA Радіо" зазвичай також вмикає на час профілактики резервні передавачі. Що ж до мовлення радіо "Ренесанс" на "нижній" частоті 73.64МГц, що ведеться з вежі РПЦ "РаТел", то воно на час профілактики на КРТПЦ зазвичай також прининяється (Власна інформація).
  • 9.09.2006 4-го вересня розпочався новий сезон мовлення бердянського радіо "Азовська хвиля" (106.0МГц). Станція змінила ефірний одяг (джинґли, заставки тощо), а її передавач розпочав транслювати сигнал RDS. Наразі на табло приймачів, обладнаних цією системою, відображається лише слоґан радіостанції та номер телефону рекламного відділу, однак планується, що згодом там також з'являтиметься назва станції, а також назви композицій, які лунають на данний момент в ефірі (Джерело: Інформацію надав ).
  • 8.09.2006 З 4-го вересня Національна мережа "ХІТ FM Україна" (Київ-96.4МГц, Маріуполь-100.8МГц, Ужгород-100.9МГц, Одеса-101.0МГц, Феодосія-101.1МГц, Донецьк-101.2МГц, Сімферополь-101.2МГц, Мелітополь-101.6МГц, Львів-101.7МГц, Дніпропетровськ-102.0МГц, Харків-102.0МГц, Полтава-102.3МГц, Херсон-102.5МГц, Вінниця-102.6МГц, Івано-Франківськ-102.6МГц, Суми-103.4МГц, Рівне-103.7МГц, Павлоград-103.8МГц, Северодонецьк-103.8МГц, Луганськ-104.0МГц, Черкаси-104.1МГц, Кременчук-104.3МГц, Чернігів-104.7МГц, Красногорівка-105.6МГц, Тернопіль-105.6МГц, Біла Церква-105.7МГц, Запоріжжя-106.6МГц, Хмельницький-106.7МГц, Ялта-106.8МГц, Житомир-106.9МГц, Кривий Ріг-106.9МГц, Севастополь-107.0МГц, Євпаторія-107.5МГц, на хвилях бердянського радіо "Контакт" (101.0МГц), кіровоградського радіо "Новий день" (101.9МГц), вознесенського радіо "Імідж" (103.6МГц), а крім того - Інтернет-мовлення 32k., Інтернет-мовлення 64k. та Інтернет-мовлення 128k.) відмовляється від реклами на користь слухачів! І це буде щодня - 90 хвилин, з 12.55 до 14.25. Саме у цей час, 90 хвилин без єдиної перерви, на "ХІТ FM Україна" звучатимуть найзоряніші хіти 90-х. На початку літа станція кардинально змінила музичний формат, зробивши його основою закордонні та вітчизняні хіти 90-х. Така зміна принесла свої плоди і на сьогоднішній день станція є однією з лідируючих як у Києві, так і по всій Україні. Обновлений менеджмент станції не став зупинятися на досягнутому і запропонував слухачам ще одне нововведення. "90 хвилин музики 90-х" - таку назва носить новий проект, запущений на "ХІТ FM Україна". Протягом півтори години щодня, слухачі "ХІТ FM Україна" будуть одержувати те, про що мріє кожна людина, чиїм супроводом дня є музика - слухати її без перерви! (Джерело: Інформацію надала ).
  • 7.09.2006 В ефірі харківського радіо "Нова хвиля" (91.2МГц та 69.83МГц) знов лунає програма "Батьків щоденник". "Батьків щоденник" - це поради на замітку батькам, бабусям та дідусям. Програма в ефірі по буднях день о 9.50 та 18.50 (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 7.09.2006 На сторінці http://mp3.bigmir.net відомого українського Web-порталу Bigmir)net розпочато тестування нової української Інтернет-радіостанції. Творці проекту стверджують, що "це перша і єдина легальна українська Інтернет-радіостанція". До 20-го вересня планується завершити тестування і відкрити вільний доступ до радіостанції всіх бажаючих. Родзинкою радіостанції від Біґміру є те, що плейліст слухачі можуть складати самі, шляхом голосування за пісні, що полюбилися. У планах - відкриття спеціалізованих жанрових потоків, голосування по жанрах - на головній сторінці радіо (Джерело: Портал "OnAir.Ru").
  • 6.09.2006 Незабаром в ефірі івано-франківського радіо "Західний полюс" (104.3МГц, а також Інтернет-мовлення 128k. та Інтернет-мовлення 24k.) стартує найтепліше ранкове шоу "Ранкова зміна"! Щобуднього дня з 8.00 до 12.00 вас чекатимуть найенергійніші хіти, дотепні жарти і надзвичайно цікава різнопланова інформація у викладі ведучих - DJ Дири і Андрія Скіпенка. Не забуваємо й про вчасну оперативну інформацію: на початку кожної години - новини Української служби ВВС та прогноз погоди, інформація про стан доріг та відключення комунальних послуг у місті. Цікаві рубрики та конкурси не дозволять перетворити ранок у нудний час "налаштовування" на робочий лад. Вмикайте приймачі на 104.3FM. Впевнені, ваше керівництво не буде проти, адже із добрим настроєм персоналу і його робота ефективніша! В ефірі - вже зовсім скоро! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 6.09.2006 На хвилі столичного Світлого радіо "Еммануїл" (67.28МГц) з'явилася нова програма "Школа зцілення". Батманова Людмила Іванівна, ведуча програми, очікує зустрічі з вами щоп'ятниці о 19.00. Програма транслюється також у повторі щонеділі об 11.00. "Школа зцілення" - розповідь від "А" до "Я" про те, що рано чи пізно знадобиться кожному! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 6.09.006 З 4-го вересня змінився час виходу деяких трансляцій Української служби ВВС. Зокрема, з понеділка по п'ятницю ранкові програми передаються за таким графіком і на таких хвилях: 6.00-7.00 на СХ 594кГц у Києві та на мережі Радіо "ЕРА FM"; 7.00-8.00 - у Києві на СХ 594кГц, короткі хвилі - 9560кГц, 9895кГц, 11780кГц. Вечірній блок: 21.00-22.00 - на СХ 594кГц у Києві, на мережі Радіо "ЕРА FM", а також короткі хвилі 9795кГц, 11990кГц та 13745кГц (Джерело: ).
  • 6.09.2006 Ти хочеш прославитися? Хочеш стати одним із складових машини під назвою шоу-бізнес? Тоді дій! Донецьке сателітарне мережеве радіо "MFM Station" (Донецьк-104.1МГц, Львів-104.3МГц, Кіровоград-105.8МГц, Чернігів-107.7МГц, а крім того - Інтернет-мовлення) і Black Hole Recording раді оголосити про проведення Міжнародного конкурсу: "Best Mr. Sam Remixes". Виграй конкурс, і твій ремікс випустять по всьому світу під лейблом Black Hole Recording, а твоє ім'я буде у списку треків в альбомі Lyteo "Interpretations" Mr Sam. Уперше!!! У кожного DJ-я з'явилася унікальна можливість зробити ремікс на трек "Lodestar" feat. Kirsty Hawkshaw з альбому Mr Sam "Lyteo"". Переможець конкурсу побачить свій ремікс в альбомі Mr Sam Lyteo "Interpretations" і одержить від Black Hole Recording сумку, повну дисків, вінілів і не тільки… Переможець конкурсу, якого визначить сам Mr. Sam, буде оголошений на Web-сайті Black Hole 10-го жовтня. Так що - не впусти свій шанс! Трен можна завантажити за цим лінком. Подробиці - на офіційному Web-сайті "MFM Station". Грай у Саундчек на "MFM Station" (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 5.09.2006 За десять днів на хвилях столичної сателітарної мережевої станції "NRJ/ Energy" (Київ-104.6МГц, Севастополь-87.7МГц, а крім того - Інтернет-мовлення 32k., Інтернет-мовлення 32k. та Інтернет-мовлення 128k.) стартує нова акція - "Power Shopping" (або ж "Потужний Шоппінґ"). Вмикай "NRJ 104.6 FM" з 15-го по 28-е вересня! Щодня з 7-ої ранку до 7-мої вечора почуй позивні Power Shopping (спеціальний джинґл) щогодини! Зателефонуй впродовж наступної пісні на номер (044)-451-45-15, зареєструйся та отримай змогу поповнити свій гарбероб одягом від провідних світових брендів на сумму 2500 гривень. Розіграш відбувається наступного дня о 9.20 під час Ранкового шоу на радіо "NRJ". За результатами розіграшу визначають переможця. Переможець акції отримує отримує від мережі магазинів "АРГО" сертифікат на суму 2500 гривень та можливість провести Power Shopping у компанії ведучого Ранкового шоу радіо "NRJ". Усі покупки переможця - за рахунок організатора акції, адже це - Power Shopping з Hit Music Only! Докладні умови акції - на офіційному на Web-сайті радіо "NRJ/ Energy" - за URL-адресою http://www.nrj.com.ua (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 5.09.2006 9-го вересня на хвилях столичної сателітарної мережевої станції Радіо "Європа FM" (Київ-107.0МГц, Маріуполь-106.9МГц, Вінниця-107.0МГц, Харків-105.2МГц, а крім того - Інтернет-мовлення UA IX та Інтернет-мовлення-світ) стартує новий, осінній, сезон Agiotag Quest! Рівно в 19.00, у прямому ефірі станції буде дано загальний старт першої із серії ігор київського чемпіонату Agiotag Quest з "Європою FM"! Осінній сезон складатиметься з 8-ми ігор, в яких зможуть брати участь усі бажаючі, і супер-фналу, що відбудеться 23-го грудня. Головний приз Чемпіонату Agiotag Quest - Кубок Agiotag Quest, а також подарунки команді переможців від Europa Fm і Agiotag.Com вартістю: 1-е місце - $1000! + кубок + медалі; 2-е місце - $600! + медалі; 3-е місце - $400! + медалі. Подробиці і реєстрація учасників - на Web-сайті http://www.agiotag.com. Отже, "Європа FM" пропонує тобі проявити себе в інтелектуальних автомобільних розвагах на вулицях Києва. Партери "Agiotag Quest з Європою FM": компанія "Q:clinic", нічний клуб "Wenzel", авто-клуб "StreetSpirits" і кав'ярня "Коfftа". Що для цього потрібно? Збираете свою команду, сідаєте у власний автомобіль, реєструєтеся і перемагаєте. Стартова реєстрація відбудеться 9-го вересня з 17.30 до 18.45, у Протасовому Яру, на верхньому паркуванні. Машина реєстрації - Red Seat Leon з надписами agiotag.com. Рівно о 19.00 за київським часом в ефірі "Європи FM" на частоті 107.0МГц у столиці буде даний старт, і учасники одержать перші завдання. У продовження всієї гонки слухачів очікують прямі включення, а гравців - бонусні завдання. Підбиття підсумків гри також відбудеться в прямому ефірі. За традицією, "Європа FM" пропонує всім бажаючим взяти участь у тренувальних заїздах "Agiotag Quest з Європою FM". З 4-го по 8-е вересня, щодня, з 15-ї до 16-ї годин слухачам "Європи FM" пропонується одне з завдань Agiotag Quest. Переможців очікують призи від "Європи FM", компаній "Q:clinic" і Agiotag. Стеж за ефіром "Європи FM", будь швидкий і кмітливий, і нехай пощастить саме тобі! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 5.09.2006 На хвилях столичного Світлого радіо "Еммануїл" (67.28МГц) стартує нова програма "Походження світу". Проблеми походження Всесвіту, біологічного життя і духовного людського життя є чи не найбільшими проблемами природознавства. Світ навколо нас є створеним чи самоорганізованим? Слухайте про це в новій програмі "Походження світу" щочетверга о 14.30. Повтор програми щовівторка о 22.00. Ведучий програми - Богданом Рудий. Програма "Походження світу" є спільним проектом радіостанції "Еммануїл" та "Інституту походження і розвитку Всесвіту і життя" (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 5.09.2006 В новому сезоні на хвилях столичної сателітарної мережевої станції Радіо "ЕРА FM" (Київ-96.0МГц, Одеса-87.9МГц, Львів-88.6МГц, Суми-90.9МГц, Сімферополь-91.1МГц, Дніпропетровськ-91.4МГц, Луцьк-91.5МГц, Донецьк-99.0МГц, Хмельницький-100.6МГц, Мелітополь-101.2МГц, Запоріжжя-102.7МГц, Черкаси-103.3МГц, Севастополь-103.3МГц, Полтава-103.4МГц, Чернігів-103.5МГц, Херсон-103.7МГц, Бердянськ-103.8МГц, Житомир-103.9МГц, Рівне-105.1МГц, Харків-107.0МГц, Керч-107.2МГц, Луганськ-107.3МГц, Тернопіль-107.4МГц, Кривий Ріг-107.4МГц, Вінниця-107.8МГц, Івано-Франківськ-107.8МГц, Миколаїв-107.8МГц, а крім того - Інтернет-мовлення UA-IX 32k., Інтернет-мовлення UA-IX 64k. та Інтернет-мовлення Світ) стартував новий проект - ранкова інформаційна програма "Prime Era". "Prime Era" - це три години інформації, аналітики та коментарів. Щоранку по буднях з 7.00 до 10.00 (Власна інформація).
  • 5.09.2006 В місті Харків на частоті 73.79МГц сьогодні відновилося повноцінне мовлення столичного радіо "НАРТ - Чесна хвиля". Протягом останніх двох місяців передавач станції працював в режимі відкритої несучої; сьогодні на цій частоті знов залунали трансляції програм з Києва (Джерело: Інформацію надав Всеволод).
  • 4.09.2006 Ваш улюбленець у "Своєрідному хіт-параді" івано-франківського радіо "Західний полюс" (104.3МГц, а також Інтернет-мовлення 128k. та Інтернет-мовлення 24k.) не добрав мінімальну кількість голосів і опинився серед "невдах" чарту? Відтепер йому надається "Другий шанс". Так називається нова рубрика хіт-параду. Один із "Невдах" тижня, що отримав більше голосів у порівнянні з іншими, відтепер може залишитися у чарті, будь на то добра воля слухачів. У табличці голосування з'явилося нове запитання. Якщо за підсумками тижня виконавець набирає більше ствердних відповідей "Так" на запитання "Чи залишаємо ми його у чарті", у його прихильників з'являється ще один шанс укріпитися у хіт-параді. Якщо слухачі вирішують дати пісні "Другий шанс", вона стартує з 20-ї позиції і бере участиь у основному голосуванні наступного тижня. Скористатися цим шансом пісня може лише один раз (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 4.09.2006 Донецьке сателітарне мережеве радіо "MFM Station" (Донецьк-104.1МГц, Львів-104.3МГц, Кіровоград-105.8МГц, Чернігів-107.7МГц, а крім того - Інтернет-мовлення) виходить на новий рівень сприйняття. Модно, глобально, і, як завжди, неповторно. Ти стильний. Твоє серце б'ється в ритмі з останніми новинками танцполів! Ти постійний слухач "MFM Station". Твоє улюблене радіо раде представити тобі Перший дисконтний радіо-проект (The First Discount Radio- Project - MFM Community). Цей проект саме для тебе! Будь готовий побачити ідеальний світ! Стань постійним, стань одним з нас, приєднуйся до MFM Community! Це тисячі таких же, як ти, молодих і прогресивних. Музика для тебе - спосіб життя, а MFM Station - спосіб самовираження! Приєднуйся до MFM Community і одержуй можливість радувати себе сюрпризами від улюбленої радіостанції. Подаруй собі відчуття повного релаксу. Ставши власником номерної Community Card, ти зможеш бути в курсі найостанніших тенденцій у світі шоу-бізнесу, стати власником ексклюзивної музики від рекординґових компаній, брати участь в різноманітних розиграшах від партнерів "MFM Station", завантажувати улюблену музику без особливих зусиль на пошуки. І це ще не все!!! Ти зможеш здійснити найзаповітнішу мрію: потрапити на наймодніший фестиваль, познайомитися з улюбленим Ді-джеєм чи танцювати до ранку в наймоднішому клубі світу. І, нарешті, ти зможеш на власні очі побачити країну, в якій проходитиме 52-й Пісенний Конкурс "Євробачення". Дисконтна програма MFM Community - нова унікальна партнерська програма з надання знижок за однієї єдиної умови - наявності пластикової карти з логотипом MFM. Мережа партнерів - учасників програми MFM Community постійно розширюється. "MFM Station" сподівається, що, скориставшись послугами представлених у програмі фірм і компаній, ти залишишся задоволений рівнем сервісу. Отже, на тебе чекають в ідеальному світі "MFM Station"! Заповнюй анкету за лінком http://www.mfm.ua/community/form.htm і приєднуйся! MFM - The Ideal Station Exists! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 4.09.2006 Столична сателітарна мережева станція "Русское радио - Україна" (Київ-98.5МГц, Харків-88.0МГц, Дніпропетровськ-101.1МГц, Красногорівка-101.5МГц, Житомир-101.7МГц, Хмельницький-101.7МГц, Біла Церква-102.8МГц, Умань-102.8МГц, Луганськ-102.9МГц, Черкаси-103.7МГц, Кіровоград-103.8МГц, Кременчук-103.9МГц, Запоріжжя-104.1МГц, Вінниця-104.1МГц, Севастополь-104.5МГц, Полтава-104.5МГц, Донецьк-104.7МГц, Судак-104.7МГц, Херсон-104.8МГц, Одеса-104.9МГц, Феодосія-105.1МГц, Суми-105.6МГц, Ужгород-105.7МГц, Ялта-105.8МГц, Кривий Ріг-105.9МГц, Сімферополь-106.1МГц, Керч-106.4МГц, Чернігів-107.2МГц, Миколаїв-101.6МГц, Маріуполь-105.3МГц, Краматорськ-107.8МГц, на хвилях мелітопольського радіо "Контакт" (104.7МГц), "Євпаторійського радіо 105.9" (105.9МГц), а крім того - Інтернет-мовлення 32k., Інтернет-мовлення 64k. та Інтернет-мовлення 128k.) оголошує про початок чергового весільного сезону! Ви давно одружені? А закохані, як у перший раз? Тоді це для вас! Стань учасником акції "Весілля для одружених"! Скріпи відносини ще раз! План дій для учасників: Надішліть свою кращу весільну фотографію та освідчення у коханні Вашій половинці за адресою: 04107, Київ, а/с 35, або ж на e-mail із позначкою "Весілля для одружених". Не забудьте указати Ваші дані і контактний телефон! Заявки приймаються до 1-го жовтня. Все інше зробить для вас "Русское радио - Україна"!!! Переможця чекають подарунки від "Київського ювелірного заводу" і ТМ "Хлібний Дар". А також "Русское радио - Україна" повторить для Вас весільні урочистості ще раз! А гостями Вашого весілля будуть зірки українського шоу-бізнесу! Переможця визначить спеціальне журі у складі представників "Київського ювелірного заводу", ТМ "Хлібний Дар" і команди "Русского радио - Україна". Крім того, відвідувачами офіційного Web-сайту "Русского радио - Україна" шляхом голосування буде визначено пару глядацьких симпатій (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 3.09.2006 Трохи більше місяця одеська сателітарна мережева станція "Просто Раді.О" (Одеса-105.3МГц, Ізмаїл-101.2МГц, Київ-102.5МГц, Миколаїв-104.6МГц, Кишинев-87.6МГц, а крім того - Інтернет-мовлення 64k. та Інтернет-мовлення 128k.) збирала найцікавіші фотографії своїх слухачів. Результати цієї витівки співробітників радіостанції вже точно не здивували - вони і так знали, що слухачі "Просто Раді.О" - найсимпатичніші! Отже, станція дякує вам за те, що ви поділилися з нею найдорожчим - своїми обличчями! "Просто Раді.О" в боргу не залишається і, як і було обіцяно, нагороджує обрану журі станції людину жартівливим титулом "Перше Обличчя Серпня" на "Просто Раді.О". Привітати можна Настю, яка "завжди з Просто" і цієї осені відволікатиметься від прослуховування улюбленої станції хіба що на похід до найкращого кінотеатру. Тримісячний абонемент на прем'єри у кіно - у кишені в Насті! "Просто Раді.О" чекає ваших фотографій ще і ще, а гарні призи для вас у станції у вересні також знайдуться. Електронну скриньку створено для ваших найкращих фотографій! До речі, подивитися фотографії інших простопланетян можна за адресою http://www.prosto.fm/about/planetians/ (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 3.09.2006 З початком нового сезону мовлення столична сателітарна мережева станція "Lovе Radio" (Київ-95.2МГц, Сімферополь-88.0МГц, Одеса-89.0МГц, Севастополь-89.1МГц, Дніпропетровськ-90.1МГц, Вінниця-90.5МГц, Львів-91.5МГц, Донецьк-92.3МГц, Бердянськ-100.4МГц, Ялта-101.4МГц, Черкаси-104.5МГц, Хмельницький-106.0МГц, Чернігів-106.3МГц, Харків-107.9МГц, Луганськ-91.3МГц, а крім того - Інтернет-мовлення) готує приємний сюрприз для слухачів. Навіть 2 сюрпризи: по-перше, незабаром в ефірі стартує нове ранкове шоу - "Шикарний сніданок", а по-друге - з 11-го вересня на "Lovе Radio" - нова гра "Більше капітаLOVE!". До речі, борди з анонсом гри вже розвішані по Києву (Джерело: Форум радіостанції).
  • 2.09.2006 Після тривалого і стомлюючого відпочинку в ефірі столичної сателітарної мережевої станції Гарне радіо "Шансон" (Київ-101.9МГц, Павлоград-102.2МГц, Дніпропетровськ-105.3МГц, Кривий Ріг-101.0МГц, Чернігів-101.8МГц, Запоріжжя-105.1МГц, Вінниця-105.9МГц, Суми-106.4МГц, Донецьк-106.4МГц, Харків-106.6МГц, Черкаси-107.5МГц, а крім того - Інтернет-мовлення 32k. та Інтернет-мовлення 128k.) знов звучить десятка найкращих пісень тижня - "Шансон-парад з Кирилом Капустіним". Початок о 15.00, відразу ж послу випуску новин. Нагадуємо, "Шансон-парад з Кирилом Капустіним" лунає в ефірі щосуботи (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 2.09.2006 В ефірі столичної сателітарної мережевої станції "Авторадіо-Україна" (Київ-107.4МГц, Сімферополь-90.6МГц, Кривий Ріг-91.1МГц, Запоріжжя-99.3МГц, Полтава-100.0МГц, Вінниця-100.3МГц, Чернігів-100.6МГц, Луганськ-101.8МГц, Умань-102.1МГц, Шостка-102.5МГц, Дніпропетровськ-104.8МГц, Львів-105.4МГц, Донецьк-106.0МГц, Харків-106.1МГц, Павлоград-106.1МГц, Івано-Франківськ-106.4МГц, Суми-107.9МГц, Одеса-100.4МГц, Кременчук-102.1МГц, Севастополь-102.8МГц, Керч-107.6МГц) з 1-го вересня стартував новий інформаційний проект для автомобілістів - новини з автошляхів від аґенції "Друга смуга". Це - новий проект ведучого програми "Автопарк" Ігоря Моляра. 10 пар байкерів патрулюють Київ, який розбито на 15 умовних квадратів. Завдяки своїй "двоколісній" компактності, вони можуть першими дізнаватися про причини пробок, наздоганяти порушників, що тікають, фіксувати брутальності водіїв та даішників. Зведення новин від аґенції "Друга смуга" "Авторадіо-Україна" транслюватиме щогодини (Джерело: Портал "Кияни").
  • 2.09.2006 Колектив краматорської студії Всеукраїнської радіомережі "Мелодія" (106.2МГц) давно вже перетворився на велику і дружну родину. А тепер ця родина стала повноцінною - в неї з'явилися діти! Вчора, у День Знань, ведучі краматорської студії "Мелодії" Наташа Климова та Альона Грамова відправилися до інтернату №3 міста Краматорська, аби влаштувати дітям справжнє свято і найсправжнісіньку дискотеку з розиграшем подарунків - іграшок. Крім того від радіо "Мелодія" і магазину побутової техніки "21 век" ведучі станції подарували дітям стильні сорочки, футболки, бейсболки і кросівки, а також величезний телевізор та DVD-програвач. Можна бути певним, що тепер тепла хвиля "Мелодії" зігріє серця найменших жителів Краматорська! Зі святом - дітлахи! (Джерело: Сайт Північно-донбаської радіогрупи медіа-холдинґу "Золотий грамофон").
  • 2.09.2006 Радіо "Одеса-Мама" (106.0МГц) святкує сьогодні своє п'ятиріччя! Як, уже п'ять? Цілих п'ять років? Ось так непомітно, кругленьким п'ятачком, що поблискує в променях любові радіослухачів, прокотився ще один рік ефіру обожнюваної "Одеси-Мами". І як маленькі нетями, які вперше усвідомили, що на руці в нас рівно п'ять - не більше і не менше - пальців, співробітники станції знову і знову розтопирюють свої долоні, дивуючись тому, як багато вмістилося днів і подій у такому невеликому просторі. І в день свого п'ятиліття "Одеса-Мама" бажає своїм слухачам: Живіть на п'ять! Кохайте на п'ять! Відпочивайте на п'ять! Нехай завжди у вас буде можливість вставити свої п'ять копійок! Жартуйте на п'ять! Смійтеся на п'ять! Радійте на п'ять! Нехай завжди буде кому сказати: "тримай п'ять!" І нехай все у вас буде на п'ять! А значить - відмінно! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 1.09.2006 Гарна новина для шанувальників Всеукраїнської радіомережі "Мелодія" у Краматорську (106.2МГц). З 1-го вересня в ефірі місцевої студії "Мелодії" знову з'явиться голос развеселої Наташі Климової. Після піврічної перерви (через родинні обставини) Наташа Климова готова будити вас вранці, розповідати про те, як проводити своє дозвілля, передавати привіти і поздоровлення та просто дарувати гарний настрій. Утім як завжди: Усе краще повертається! (Джерело: Сайт Північно-донбаської радіогрупи медіа-холдинґу "Золотий грамофон").
  • 1.09.2006 Столична сателітарна мережева станція "GALA Радіо" (Київ-100.0МГц та 69.02МГц, Одеса-91.0МГц, Кривий Ріг-100.2МГц, Запоріжжя-100.3МГц, Львів-101.3МГц, Ужгород-102.4МГц, Вінниця-103.2МГц, Дніпропетровськ-106.4МГц, Луганськ-106.5МГц, Донецьк-107.2МГц, Харків-107.4МГц, Сімферополь-107.8МГц, а крім того - Інтернет-мовлення) запрошує "Назад у 90-і!". Вас не мучить ностальгія за останнім десятиліттям XX-го століття? Перші хіти юного Таркана, тріумфальне повернення Тома Джонса, електронні експерименти Мадонни, супер-популярні, а нині призабуті Fun Factory, Snap, DJ Bobo? Згадати юність і молодість вам допоможуть нічний клуб Sun City і "GALA Радіо". 9-го вересня, у суботу, відбудеться чергова вечірка з серії "Назад у 90-і". Вона завершить літній сезон - 2006. Кращі хіти того часу, тепла атмосфера, безжурні GALA-ді-джеї, яким є що згадати і є чим вас розважити, - Ромео і Маргарита, бойова пара з ранкового шоу "Давай Уставай". Початок - о 22.00! Гості вечірки - одеська група "Нумер 482", - хлопці, які черпають натхнення у поп-рок гігантів недалекого минулого. У вересні літо вже не "жжот", але гідно закрити гарячий сезон можна і на початку осені. Тим більше, під кращі хіти минулого десятиліття (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 1.09.2006 1-е вересня - початок осені??? 1-е вересня - день знань??? Можливо, але столична сателітарна мережева радіостанція "Європа FM" (Київ-107.0МГц, Маріуполь-106.9МГц, Вінниця-107.0МГц, Харків-105.2МГц, а крім того - Інтернет-мовлення UA IX та Інтернет-мовлення-світ) оголошує нове свято - чергову божевільну вечірку із серії "Europa Dancing Club"!!! Запалюй осінні зірки на небі радіостанції "Європа FM" у розважальному комплексі "Sun City". Розважає MC Лапоть, грають ді-джей Лютік - резидент Арени, ді-джей Ник, дивує шоу перкусій "Freak in Box". Зроби цю осінь найгарячішою разом з "Європою FM"! Увага! Увага! Тільки активні слухачі радіостанції "Європа FM" мають шанс виграти запрошення на незабутню вечірку із серії "Europa Dancing Club" у прямому ефірі радіостанції "Європа FM". До зустрічі 1-го вересня у розважальному комплексі "Sun City" (Венеціанська затока, метро Гідропарк)! Початок вечірки - о 22.00! Проводжаємо літо з "Європою FM"! (Джерело: Сайт радіостанції).
  • 1.09.2006 З 4-го серпня - дня початку нового сезону мовлення в ефірі столичної сателітарної мережевої станції Радіо "ЕРА FM" (Київ-96.0МГц, Одеса-87.9МГц, Львів-88.6МГц, Суми-90.9МГц, Сімферополь-91.1МГц, Дніпропетровськ-91.4МГц, Луцьк-91.5МГц, Донецьк-99.0МГц, Хмельницький-100.6МГц, Мелітополь-101.2МГц, Запоріжжя-102.7МГц, Черкаси-103.3МГц, Севастополь-103.3МГц, Полтава-103.4МГц, Чернігів-103.5МГц, Херсон-103.7МГц, Бердянськ-103.8МГц, Житомир-103.9МГц, Рівне-105.1МГц, Харків-107.0МГц, Керч-107.2МГц, Луганськ-107.3МГц, Тернопіль-107.4МГц, Кривий Ріг-107.4МГц, Вінниця-107.8МГц, Івано-Франківськ-107.8МГц, Миколаїв-107.8МГц, а крім того - Інтернет-мовлення UA-IX 32k., Інтернет-мовлення UA-IX 64k. та Інтернет-мовлення Світ) змінюється розклад трансляцій програм Української служби BBC. Відтепер обидві програми лунатимуть на годину раніше: "Ранок з BBC" - з 6.00 до 7.00, а "Добрий вечір з Лондона" - з 21.00 до 22.00 (Власна інформація).

ПРИ ЦИТУВАННІ ПОСИЛАННЯ НА ПОРТАЛ "СВІТ РАДІО | PRORADIO.ORG.UA" Є ОБОВ'ЯЗКОВИМ!

     Вас цікавить можливість внесення інформації до цього розділу або загалом співробітництво з порталом? Немає проблем! Довідки за телефоном - (050)-768-77-24. Більш докладна інформація - в розділі "Контакти".

  • Радіоанонс

  • Новини серпня

  • Обговорити на форумі

  • Решта новин

  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:



"Радіо Шансон"

Радіо "Станція 103.2FM"

Радіо "Західний полюс" 104.3FM

Радіо СіД FM

"УХ Радіо - Українське Інтернет Радіо 101FM"

Радіо "Вежа"

Радіо "Львівська хвиля"

Радіо "Незалежність"

Хвиля української музики "Молоде радіо"

CAMPUS RADIO

Radio VTSU - Самое кульное радио

"RMX - Power Hit Radio"

"Radio Plus"

"Є Радіо"

"Radio Enter"

MyRadio.com.ua - включи свою музыку

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024