Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Акція

:: "Зет" шукає дитину ::

Газета Київської міської ради "Хрещатик" №20 (1591), 19.03.1999

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіонавчання  

     На нещодавній прес-конференції, присвяченій першій річниці виходу в ефір радіо "Зет", директор означеної радіостанції Валерій Глейзер звернувся до журналістів із дещо незвичним проханням. Він сказав, що радіо "Зет" шукає... дитину. А трохи згодом додав, що йдеться, власне, про символ радіостанції 104, 6 МГц: ним має стати дівчинка, народжена в Києві 28 березня 1998 року близько полудня (саме в цей час вперше вийшло в ефір Радіо "Зет"). З своєю обранкою радіостанція "крокуватиме життям": піклуватиметься про неї та "осипатиме" всякими благами.
     Хто ж вони - самі благодійники ще не обраного дівчатка?
     "Коли ми починали свою роботу, - сказав пан Глейзер, - усі FM-станції були подібні між собою. Ми не хотіли бути такими, як усі - тож визначили свій формат як спортивно-інформаційно-розважальний".
     Продовжуючи прес-конференцію, генеральний директор ТРК "Дивосвіт" Олександр Завальський та начальник інформаційного відділу Сергій Ковтуненко повідомили журналістам, що вперше київська комерційна радіостанція стала приділяти величезну увагу спорту - як українському, так і світовому. Спортивні випуски радіо "Зет" готують відомі журналісти та майстри спорту Олександр Липенко, Юрій Виставкін, Віктор Браницький та Олександр Семененко. Радіостанція проводить прямі трансляції всіх великих змагань в Україні та за її межами.
     Що ж до інформаційної служби, то її представлено дванадцятьма випусками новин на добу (причому один з них - англійською мовою). Наступного місяця власні кореспонденти радіо "Зет" почнуть працювати у парламенті України. Очікуються також щоденні виходи у ефір московського та варшавського власкорів. Крім того, планується створити міжнародну мережу радіо "Зет" - з однойменними радіостанціями у Польщі, Швейцарії, Німеччині, США, Росії та Бельгії. Власне, після почутого й не дивина, що саме інформаційна служба радіо "Зет" минулого була нагороджена дипломом на Всеукраїнському конкурсі електронних засобів масової інформації "Золота хвиля".
     На сьогодні радіостанцію оснащено найпередовішим обладнанням та студіями. Однак прибутків поки що нема: коментуючи таку ситуацію засновник ТРК "Дивосвіт" Єжи Конік помітив, що, наприклад, у Польщі така ж станція торік отримала сорок сім мільйонів доларів прибутку. В Україні про такі шалені вигоди не йдеться, але радіо "Зет" дивиться на власне майбутнє оптимістично.
     - Радіо "Зет" - одне з останніх моїх діточок. Тож ми ще у стадії "розкрутки", - говорить Єжи Конік.

Інф. "Хрещатика"

• Перейти до решти статей 1999-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024