Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Анатолій ЛЕМИШ, "День":

:: Гендиректорові "Континенту" Сергієві Шолоху погрожують ::

Газета "День" №199 (???), 27.10.1999

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіонавчання  

     У офіс київської ФМ-радіостанції "Континент" регулярно телефонують і погрожують, заявив її генеральний директор Сергій Шолох. З його слів, минулого тижня йому зателефонувала жінка нібито зі штабу одного з кандидатів на посаду Президента. Однак потім чоловічий голос сказав: "Якщо ти не заткнешся, ми тебе заткнемо!" Причому Сергій Шолох упевнений, що саме цей кандидат до погроз не має ніякого стосунку. Наступного дня авто Сергія Шолоха нав'язливо супроводив "Мерседес", і на слизькому від дощу Володимирському узвозі на обгоні спробував втиснути його в шляхоочисну машину. Гендиректор дивом уникнув аварії. А за пару годин дзвінок із погрозами повторився: "Якщо ти думаєш, що ти - хороший водій, то ти помиляєшся. Ми тебе попередили!"
     Сам Шолох пов'язує таку "увагу" з тим, що радіостанція "Континент" веде незалежну політику й намагається об'єктивно висвітлювати події в Україні. Зокрема, вона надає ефір таким грандам, як "Голос Америки", "Бі-Бі-Сі" й "Німецька хвиля", а їх нинішній режим не може змусити говорити те, що йому вигідно. Саме з цією ситуацією Сергій Шолох пов'язує той факт, що влітку було арештовано рахунок радіокомпанії - нібито за позовом якоїсь фірми. Організатори цієї акції розраховували, що "Континент" не зможе оплачувати передавачі і втратить ефір. Вони не передбачили, що у "Континенту" є власні вежа й передавач. А на початку жовтня суд довів незаконність претензій фірми, і рахунок "Континента" були змушені знову відкрити. Відтоді й сталося декілька випадків, коли Сергія у відкриту "супроводили", а то й намагалися залякати.
     З 1 жовтня в ефірі "Континента" йде регулярна передача "Перший тур з Георгієм Гонгадзе", яка не лише дає більш повну, порівняно з іншими радіостанціями, інформацію про вибори, але й надає всім учасникам кампанії, всім силам, котрі боряться, всім слухачам можливість висловитися в прямому ефірі. Причому ці виступи містять часом дуже невтішні оцінки нинішньої влади. І вже після перших передач, за словами С. Шолоха, "люди зі штабу чинного Президента йому повідомили, що його занесено до чорного списку людей, з якими розправлятимуться після виборів".
     Всі ці події примусили генерального директора ФМ "Континент" звернутися із заявою до СБУ.

Анатолій ЛЕМИШ

• Перейти до решти статей 1999-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024