Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Валерій НОВОСВІТНІЙ, "Хрещатик":

:: Новий голос "Києва" ::

Радіостанція змінила музичний формат, запросила у ведучі Олега Скрипку і готує ток-шоу з політологом Вадимом Карасьовим

Київська муніципальна газета "Хрещатик" №77 (3067), 24.05.2007

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіореклама  

     Місяць тому "Хрещатик" писав про зміни, які відбуваються у комунальних засобах масової інформації, і брав інтерв'ю у новопризначеного виконувача обов'язків директора радіостанції "Голос Києва" (позивні - "Радіо "Київ") Костянтина Спілки. Тоді йшлося про ситуацію, в якій перебувала станція, і плани на найближче майбутнє. Учора кореспондент газети поцікавився у пана Спілки, що вже вдалося зробити за цей короткий проміжок часу.

     - На сьогодні вже змінено музичний формат радіостанції. Він розрахований на слухачів віком 25-45 років. Це наша цільова аудиторія. Саме на неї ми орієнтуватимемося. Завершується робота над новою стилістикою станції: перебивки, позивні тощо. Нове ефірне оформлення кардинально відрізнятиметься від нинішнього, яке нагадує мені постперебудовний "Маяк", який залишався традиційною радіокомпанією, але водночас прагнув іти в ногу з часом. А наш "одяг" буде модним, стильним, актуальним і демонструватиме, що нині вже 2007 рік.

      - В ефірі переважатиме україномовна чи англомовна музика?

     - Зрозуміло, передусім українська, але оскільки наша країна інтегрується у європейський культурний контекст, то, крім англомовної музики, найближчим часом в ефірі радіо "Київ" з'являться пісні ще й німецькою, французькою мовами.
     Згодом, уже в червні, "запустимо" музичний спецпроект з популярним і всім відомим Олегом Скрипкою в ролі ведучого.

      - Про що буде ця програма?

     - Вона орієнтуватиметься на молодих вітчизняних виконавців, котрі приходитимуть у студію прямого ефіру, розповідатимуть про себе, про свою творчість, зіграють кілька композицій. За формою подачі це буде конкурс молодих талантів. Переможці матимуть змогу розмістити свої пісні на хвилях радіо "Київ".
     Кардинально змінилися наші новини. Річ у тім, що в столиці немає жодної інформаційної служби радіостанцій, яка б робила акцент на суто міських новинах. Хоча за європейськими стандартами вважається, що людина живе передусім у місті, а потім уже - в країні. Цією логікою ми й керуватимемося.
     Останнім часом підвищився індекс цитування новин, вироблених нашою інформслужбою. Дедалі частіше їх використовують понад десять видань, інформагентств, електронних мас-медіа. Тобто колеги-журналісти уважно стежать за нашим ефіром.
     Завершуємо переговори про створення спільного політичного ток-шоу в прямому ефірі з відомим політологом Вадимом Карасьовим, більше поки що розповісти не можу. Прем'єру передачі заплановано на червень.
     Запущено програму розмовного жанру, яка передбачає запрошення до студії, крім представників Київської міськдержадміністрації, ще й відомих політиків, культурологів, діячів культури і мистецтв чи просто цікавих особистостей. За час, відколи я очолюю радіостанцію "Київ", у нас в гостях побували лідер музичного гурту "Брати Карамазови" Олег Карамазов, соліст "Esthetic Education", у рамках співпраці з "Гете-інститутом" завітали автори німецького дуже відомого фільму "Пінг-понг" (інститут проводить нині кінофестиваль у кінотеатрі "Київ").

      - У попередньому інтерв'ю ви говорили, що плануєте з часом одержувати від радіо "Свобода" не тільки інформаційні програми, випуски новин, а й, наприклад, передачі з питань культури...

     - Кілька тижнів тому була зустріч з представниками "Свободи" в Україні та Європі, обговорювали створення спільних проектів. Яких саме - стежте за ефіром!

Валерій НОВОСВІТНІЙ, "Хрещатик"

• Перейти до решти статей 2007-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024