Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

У ДОБРУ ПУТЬ

Олександр Дем'янчук:

:: Говорить радіо "Київ" ::

Газета "Вечірній Київ" №41 (17227), 19.03.2004

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіонавчання  

     Торік депутати Київради одноголосно проголосували за створення столичної радіостанції "Київ". Наш ефір поки не дуже вирізнявся висвітленням столичних подій, але вже цього місяця у киян (і не лише в них) з'явиться можливість отримувати інформацію про Київ у повному обсязі. Олександр Кривошеєнко, директор радіо "Київ", упевнений, що його дітище знайде своїх прихильників, адже вирізнятиметься з-поміж інших ЗМІ насамперед оперативністю. А 80 відсотків киян, постійних слухачів радіостанцій, прагнуть отримувати саме таку інформацію.
     Радіо "Київ" працюватиме в FM-діапазоні на частоті 98 МГц, доступній майже всім власникам приймачів нового покоління. Олександр Кривошеєнко висловив упевненість, що за півроку його радіо займе своє чільне місце в радіоефірі. Олександр Васильович вважає, що саме нині настав сприятливий час для старту. Людям набридла дешева "розважалівка", їх нудить від ігор, розиграшів і попси, вони все більше почали потребувати достовірної інформації. Інформаційна радіостанція "Київ", вважає директор, - це те, що потрібно сучасному слухачеві.
     Чимала група кореспондентів постійно перебуватиме у різних куточках міста - цілодобово розповідатимуть про те, що відбувається в столиці. Більш як половину часового мовлення буде віддано оперативній інформації. "Ми акцентуватимемо на живому, немонтованому слові, що є головною перевагою радіомовлення, - каже пан Олександр. - На відміну від комерційних радіостанцій, які мають за мету прибуток, ми в своїх передачах передовсім враховуватимемо актуальні потреби киян. Новостворена радіостанція прагнутиме стати унікальним джерелом найповнішої оперативної та достовірної інформації про життя міста".
     У планах - десятки цікавих власних програм. Ліцензією також передбачена можливість транслювати на радіо "Київ" програми іноземного виробництва. Вони здебільшого будуть присвячені висвітленню міжнародних подій. Що ж до фірмового продукту "Києва", то це будуть не лише інформаційні, а й дитячі та культурно-просвітницькі програми. Музика ж буде присутня в ефірі як об'єкт обговорення, предмет аналізу. Але, звісно, киян не позбавлятимуть можливості слухати просто гарну музику.
     Наприкінці розмови Олександр Кривошеєнко сказав: "Наскільки радіостанція "Київ" стане успішною, судити слухачам. За телефоном та на інтернет-сайті (201-63-78, www.radio.kiev.fm) можна висловити свої побажання та пропозиції, які враховуватимуться у подальшій роботі". І додав: "Запрошуємо слухачів до спільного творення радіо "Київ", радіо нашого міста, адже плануємо зробити наш ефір таким, яким його хочуть бачити кияни. А в тому, що наші прагнення щирі, вони незабаром матимуть змогу переконатися.

Олександр Дем'янчук

• Перейти до решти статей 2004-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024