Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com
   

Відвідайте:


"Українське Радіо"

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Медіапростір

Євген ҐОЛИБАРД:

:: Творці Радіо "Культура" готують нові програми ::

Тижневик "Слово Просвіти" №47 (267), 18-24.11.2004

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіопродакшн  

     16 листопада - День працівників радіо, телебачення та зв'язку.
     З цієї нагоди ваш кореспондент звернувся до провідних творчих працівників Українського Радіо із запитаннями: Над чим зараз працюєте? Що наші радіослухачі почують найближчим часом?

     Василь МАРУСИК: "Розширюю творчі обрії моїх "фірмових програм" - "Рідний край", "Радіоавтографи", "Діалоги про культуру", "Духовні пристані", а також рядом авторських програм - Ольги Кобець, Мирослави Щербань, Миколи Фоменка.
     Численні відгуки слухачів підтверджують слушність моїх творчих задумів, які, буває, що народжуються посеред ночі. Найкраща оцінка - від радіослухачів. Від них я й учуся. На цьому, зокрема, побудована одна з моїх нових передач - "Радіожурналістика як покликання".

     Лариса НЕДІН: "Моя посада зобов'язує організовувати весь творчий процес головної редакції популярної музики та розважальних передач.
     Од 15 листопада у нас виходить в ефір прем'єра авторської програми Ганни Чубач "Дзвінка ріка". Зараз готуємо цілком нову програму "Музичне шоу в ефірі" (назва буде уточнюватися, але тема - суто українська молодіжна музика). Працюємо над новою програмою про музичне життя "Подія". Ці програми готують дві молоді радіожурналістки: Оксана Воронцова і Оксана Яблонська.
     Цікавий розвиток своїх прямоефірних програм готує наш відомий Ігор Стратій - "На гостинах у пана Романа" і "Дійство".
     Як резонанс нам надходить від слухачів велика кількість різних сувенірів, фотографій і альбомів, з яких уже можна створити невеликий музей".

     Світлана ГУДЗЬ-ВОЙТЕНКО: "Наша редакція радіотеатру зараз готує цілий цикл передач, присвячених 100-річчю Національного університету театру, кіно і телебачення, як ще донедавна називався інститут ім. І. Карпенка-Карого. Найближчим часом ми запропонуємо радіослухачам цікаві зустрічі з тими, хто активно впливає на театральний, акторський процес.
     Звичайно, ми значно оновлюємо наші традиційні цикли - "У царині Мельпомени" і "У гримі й без гриму". Зокрема 22 листопада відбудеться цікава зустріч із сучасним драматургом Тетяною Іващенко. Її п'єси зараз посідають чільне місце в українському репертуарі багатьох театрів - "Таїна буття" і "Як вийти заміж". Плануємо також оголосити всеукраїнський конкурс радіоп'єс".

     Тетяна СТАРОЩУК: "Я веду дві авторські програми - "Успіх" і "Все про жінок і для жінок". Найближчим часом ми познайомимо радіослухачів з одним із успішних українських композиторів, патріархом української пісні Геннадієм Татарченком.
     Мою "жіночу передачу" завжди слухають із великою увагою не лише жінки, а й чоловіки. Оригінальним свідченням цього є той факт, що завдяки цій передачі одна із слухачок вийшла заміж дуже екзотично і нині мешкає у США".

     Олена МАЛЕНКО: "Передачі, які я готую як редактор, можливо, не такі яскраві, часом не дуже розважальні, але вони формують певні смаки наших слухачів.
     Зокрема такі передачі, як "Поетична мозаїка", а останнім часом і огляд культурологічного тижневика "Слово Просвіти", який відбувається в діалоговій формі, мають схвальні відгуки".

Євген ҐОЛИБАРД

• Перейти до решти статей 2004-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024