Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com
   

Відвідайте:


"Українське Радіо"

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Леся Самійленко:

:: Булочка на двох, що ділиться за лаштунками радіо ::

Тижневик "Говорить і показує Україна" №43 (2547), 19.10.2006

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіореклама  

      Радіоведучі Ірина Грей та Олександр Єфімов - творче подружжя. Познайомилися вони у ті часи, коли Ірина дебютувала, ставши відомою співачкою Іриною Грей, а Сашко - лідером панк-рок-колективу "Жаба в дирижаблі". Разом концертували, разом вигадували творчі проекти, разом виступали на сцені.

     Все це залишилося в минулому, адже у кожного з цих успішних артистів були закладені грунтовні основи виховання та освіти. Ірина - випускниця естрадно-циркового училища. Ця освіта відкрила їй шлях на сцену і до популярності. Вже згодом, відома співачка та радіожурналістка закінчила КНУКіМ. Відчула, що режисерська освіта допоможе їй стати самодостатнім фахівцем. У Ірини, за її словами, проявилися батьківські гени, адже її батько був військовим журналістом.
     Олександр Єфімов закінчив столичний театральний інститут. За фахом він режисер кіно, а нині поєднує такі різнобічні сфери діяльності, як робота на радіо та у кіносфері. Чому проводяться такі паралелі? А щоб не здавалося, що авторські програми, які так розважально та легко звучать в ефірі, можна створити лише за умови добре "підвішеного язика". Якось у розмові, Ірина наголосила, що має унікальну бібліотеку. Книги вона збирала протягом багатьох років, а вони - і дорогі, і пізнавальні. Не кожна людина може собі дозволити мати такі. От і вирішила ділитися зі слухачами тим, про що дізналася, читаючи їх. Саме тому передача "Булочка на двох" - одна з найочікуваніших слухачами. Вона і розважальна, і пізнавальна, і просто цікава. Одна з тих, що виділяються якісно. Проекти "Пісня року", який веде Ірина Грей, та "Доміно" Сашка Єфімова - щастя для співаків і виконавців, які отримали змогу будь-якої миті приїхати і записатися на "домашній студії", тобто не у стінах радіокомпанії, які налаштовують на офіціоз чи хвилювання, а у комфортних умовах. У дім до них їдуть із великим задоволенням, адже там на них чекає не лише творче "розділення булочки", але й атмосфера добродушного порозуміння. Студія працює, люди ідуть туди із задоволенням, продукт виходить смачний і завжди теплий. Ірина давно відмовилася від сцени і каже, що ніколи не співатиме. Олександр також встигає працювати за своїм основним фахом як режисер кіно, відео тощо. Голос Ірини Грей все частіше можна почути за кадром популярних серіалів. Його розпізнають лише ті, хто добре знає актрису… Акторська освіта допомагає в усьому. Вона може де треба змінити голос, чи заспівати. Каже, що щаслива, бо реалізована. Сашко також вважає, що все, чому вчився і чого досягнув - почалося з кохання та сцени, яка проявила його здібності публічно.
     Ось вам і формула успіху популярних радіоведучих.

У студії Ірини Грей та Олександра Єфімова
побувала Леся САМІЙЛЕНКО

• Перейти до решти статей 2006-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024