Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Мирослава Шершень:

:: За "брехунець" проголосували востаннє ::

Газета "Рівне вечірнє", №58 (?????), 12.08.2004

  Розміщення реклами на порталі  
  Тех-каталог  

     164 тисячі радіоточок утримує "Укртелеком" на Рівенщині. Незважаючи на збитковість цієї справи і неперспективність проводового мовлення, відмовлятись від цього блага цивілізації вчорашнього дня не збираються. Навіть незважаючи на той факт, що все більше людей відмовляється від "брехунців" - тільки за півріччя таких радіоточок зменшилось майже на 7 тисяч, обласна влада збирається виділити гроші на розвиток проводового мовлення.

     На сесії обласної ради, яка відбудеться 20 серпня, буде запропоновано до обговорення програму забезпечення населення Рівенщини проводовим мовленням на 2004 рік, під яку планується виділити понад 60 тисяч гривень. А тим часом це питання було розглянуто на спільному засіданні депутатських комісій. Депутати підтримали програму, щоправда, не відразу. Як виявилось, є лише 8 депутатів, які вважають проводове мовлення стратегічно важливим для Рівенщини - а звідки ж, мовляв, люди почують важливе повідомлення про надзвичайну подію. Інші ж досить скептично ставляться до цього явно застарілого засобу зв'язку. Зокрема, депутат Ельбрус Абдуллаєв зауважив, що у всіх цивілізованих державах використовуються цифрові радіоприймачі. Ми ж тупцюємо на місці, відновлюючи проводове мовлення, обладнання до якого викрадають злодії.
     - За рік, - аргументував п. Абдуллаєв, - у районах можна розгорнути мережу ефірного мовлення, а не проводового. Тому пропоную розробити програму створення саме безпроводового ефірного мовлення. Йому заперечив Микола Нечипорук, заступник директора Рівенської дирекції ВАТ "Укртелеком" - організації, яка має займатися впровадженням програми забезпечення населення радіозв'язком. Мовляв, на "ефірну" програму потрібно понад 4 млн. гривень. І на це зауваження у п.Абдуллаєва знайшлася відповідь: - За 4 роки можна програму реалізувати, виділяючи щороку по мільйону. Врешті, головуючий на засіданні Олександр Юркевич переконував: треба поки що підтримати програму проводового мовлення, а вже потім займатися розробкою програми ефірного. Цю пропозицію підтримало лише вісім депутатів.
     Рятувати ситуацію взявся голова обласної ради Роман Василишин, пояснюючи, що питання проводового мовлення розглядається депутатами востаннє і більше до нього ніхто повертатися не буде. Це посприяло тому, що при повторному голосуванні депутати за проводове мовлення проголосували одноголосно.

Мирослава ШЕРШЕНЬ

• Перейти до решти статей 2004-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024