Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Пост-Factum>>

Інна КОРНЕЛЮК:

:: 91.1 одержимих музикою ::

Якщо Ви взагалі не чули про них, то втратили цілий рік суцільного задоволення. І не тільки

Щоденна газета "Поступ" №??? (850), 2.12.2005

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіореклама  

     "РадіоМан" з'явився на українському радіоринку ще позаминулого літа, втіливши в собі найкращі ідеї співпраці українських і польських фахівців у галузі медіа. Перша дружня вечірка, присвячена першому року з дня народження "РадіоМан", уже відбулася, і найвдаліше пояснення, чому всім було так весело, - тому, що на ній відпочивали постійні слухачі "РадіоМан".
     Серед гостей свята було безліч "радіоманів", поважних гостей із Києва і Львова, і, звісно, Польщі. А головне - там було багато музики, яка надихала ведучих імпрези - Андрія Семенюка й Марту Більську - на винаходи, де не стало місця для жодних невдалих експериментів: якщо сучасним ведучим на сцені все дозволено, то такого чемного й елегантного видурнювання перед публікою я не бачила давно. Всі ж знають, що таке видурнюватися (ще з дитинства), але рідко хто настільки удосконалив це мистецтво спілкування... Бо навіщо тоді вино, шампанське, коньяк на довжелезних столах, які запрошують посмакувати різноманітними делікатесами?
     Під час ігор, танців і розмов у залі фугувала така несамовита енергія, що не було сумнівів: "РадіоМан" знає про свого слухача все, щоб той хотів ніколи з ним не розлучатися. Прорахунок у святкуванні був хіба один: ведучі не винайшли способу, як перезнайомити всіх гостей між собою (немає значення, що гостей - дуже багато). Ну про що ще може мріяти журналіст, як не про те, щоб випити доброї горілки й потанцювати рок-&-ролл із самим Зеновієм Сіриком?
     Адже тепер ми насолоджуємося найновішою музикою саме завдяки 91.1 FM - це частота, на якій (і ніде більше!) можна почути найвишуканішу музику. Garou, Bajm, A-HA, Марічка Бурмака, Queen, Budka Suflera, Madonna, Океан Ельзи ...... - давно знані імена й нові, котрі вже заявили про себе у музичному просторі, - саме вони складають несподівані музичні колекції, які щодня створює команда "РадіоМан".
     "Музика Твого Бажання" в ефірі "РадіоМан" створена задля гітового гарного настрою 24 години на добу для найвибагливіших львівських радіоманів, які живуть із музикою. А якщо Вам необхідно завжди перебувати у вирі найважливіших місцевих та світових новин, "ФАКТИ, важливі для Тебе" дають Вам цю можливість - щобудня та у вихідні (з 7.30 і до 21-ї). Команда фахівців по-європейськи нового радіо постійно досліджує смаки й уподобання своїх слухачів і ринок; впроваджує досвід своїх партнерів - найбільшої мережевої радіостанції Європи - RMF FM; не змагається із конкурентами, а добре робить свою роботу й працює над власним індивідуальним стилем.
     "Поза тим, - переконує команда "РадіоМан", - не останню роль відіграє інтуїція, на яку ми також покладаємося в своїй роботі". Реклама на "РадіоМан" не потребує реклами. Вона - бездоганний ефірний результат студії "РадіоМан". А щоб здійснити власні бажання, потрібно знати бажання інших. Усе просто: "РадіоМан" - це люди, які працюють для інших людей. Маєте якісь зауваження чи побажання до "РадіоМан"? Вони завжди раді їх почути.

Інна КОРНЕЛЮК

• Перейти до решти статей 2005-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024