Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Мирослава МИКИТАСЬ:

:: "1000 і 1 казка під Новий Рік" ::

Газета "Говорить і показує Україна" №51 (2607), 12.12.2007

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіонавчання  

     На радіо "КИЇВ 98 FM" стартував новий соціально-благочинний проект, під назвою "1000 і 1 казка". Опікується даною акцією безпосередній директор радіостанції Андрій Васін.

     Першовідкривачем акції на радіо став Кузьма Скрябін!
     Протягом півроку в ефірі звучатимуть байки, вірші та казки у виконанні найвідоміших людей України. Після чого 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, всі, хто брали участь у програмі, відвідають дитячі будинки Київщини. Серед подарунків малята також отримають компакт-диски із записами всіх оповідань, які прозвучали у проекті.
     Минулого тижня розпочався перший етап акції - запис циклу передач "1000 і 1 казка під Новий Рік", де зірки шоу-бізнесу, спорту, театру, кіно, політики і моди читають діткам зимові вірші та оповідання українських класиків.
     До студії завітали Олена Вінницька з Олексієм Большим. Вони "зіграли" байку Івана Крилова "Кіт та Кухар" і прочитали по два віршика. Одразу після них приїхала співачка Марта.
     Даша Малахова - ведуча програми "Картата Потата" на каналі "Інтер" - зізналась, що брала участь у дублюванні українською мовою "Сімпсонів", тому не боїться розповідати байуи в ефірі. Більш того, її чотирирічний син вже є палким прихильником даної акції та потенційним слухачем "казок від зірок" на "Київ FM".
     Побував на радіо і телеведучий, актор, співак та літератор - Антін Мухарський (саме під таким псевдо шоумен виступає зі своїм гуртом "KONI-Айленд"). Він пригадав власні вступні іспити до театрального інституту та чітко визначився, яку саме байку читатиме: "Щуку" Івана Крилова в українському перекладі. Коли ж черга дійшла до декламування віршика - справжній ковбой вітчизняного шоу-бізу зупинився на "Білих мухах" Наталі Забіли.
     Олександр Сидоренко, він же Фозі, він же соліст гурту "ТНМК", перевтілювався у студії на лева і комарика за байкою Леоніда Глібова, та задекламував вірш "Сипле, сипле, сипле сніг" Івана Франка. "Дуже давно не читав нічого схожого, дуже хвилювався, але старався. Все, що нині відбувається в Укораїні - дитячий проект, бо нашій державі лише 16 років. Відповідно, ми беремо участь у дитячому проекті під назвою "Україна", - сказав співак.
     Віршик "Сніжинка" прочитав Василь Лазарович, шовковистий баритон якого полонив дівочі серця радіостанції "Київ FM".
     Співак, котрий здобув популярність після участі у "Новій Хвилі 2007", натхненно вів мову про тендітну сніжинку і зізнався, що це його дебют на такому радіопроекті.
     Ольга Сумська та Віталій Борисюк, які дуже відповідально підійшли до справи і протягом півгодини визначалися з ролями та прописували інтонації - були як завжди на висоті! "Театр у собі"… не витравиш нічим.
     Взяти участь у проекті також зголосилися: продюсер Олег Чорний, головний редактор газети "БЛІК" Олексій Газубей, Дмитро Оськин (відомий актор та конферансьє), Андрій Кравчук, Анжеліка Рудницька, дует "Алібі", Олег Карамазов, Світлана Лобода, гурт "4 королі", "SMS", Ані Лорак, Павло Гудимов, Гайтана, Маша Фокіна, Гарик Кричевський, Павло Зібров та ініціатор проекту - Віктор Павлік.
     Наразі до акції долучаються політичні діячі. Особливо цікаво буде послухати, що ж підготують для дітей, враховуючи відверті жарти, хлопці з "Comedy Club Україна"
     Перша програма проекту "1000 і 1 казка під Новий Рік" з'явилася в ефірі 10 грудня, о 7:50 та о 19:50.
     P.S. На теренах СНГ подібний формат не має аналогів, хоча схожі акції проходили у світі з величезним успіхом.

Підготувала Мирослава МИКИТАСЬ

• Перейти до решти статей 2007-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024